Yeni yıla girilmesiyle iğneden ipliğe yapılan zamla birlikte en düşük emekli maaşı 14 bin 469 TL'ye yükselse de, bu artış yaşam maliyetlerinin altında ezilen emekliler için yeterli olmadı. BirGün'ün aktardığına göre, ekonomik zorluklarla mücadele eden emekliler, ABB'nin sosyal yardım programlarına akın etti.
ABB'NİN SOSYAL YARDIM PROGRAMLARINA REKOR BAŞVURU
ABB'nin 2023 Eylül ayında başlattığı "Emeklilere Destek Kampanyası", rekor sayıda başvuru aldı. Eylül 2023'te başlayan kampanya kapsamında ilk ay 6 bin 100 emekli yardım aldı. Bu sayı, aylar içinde hızla artarak 2024 yılı sonuna kadar 60 bine yaklaştı. Aralık 2024 ile Ocak 2025 arasında toplam 59 bin 733 emekli, belediyenin desteğinden yararlandı.
Tele1
Cemal Canpolat açıkladı: "Genel Merkez ve Gürsel Tekin’le görüşüyorum, Pazartesi'ye kalmadan çözmek için uğraşıyorum"22 izlenme
Hulki Cevizoğlu en sonunda gerçek yüzünü gösterdi ve saraya göz kırptı! 'Ben Kanal İstanbul’a evet diyen bir Atatürkçüyüm'119 izlenme
Erdoğan, Ankara’ya lise arkadaşını atadı231 izlenme
THK’ya 5 yılda 2 bin kişiyi aldılar16 izlenme
Halkın vergisi şirketlere gitti22 izlenme
Denizli’de ‘Hayır’ standına bıçaklı saldırı ! ‘Hepiniz teröristsiniz’ diye bağırdılar !661 izlenme
İmamoğlu bu yüzden hedefte: Yaptığı sosyal yardımı tam 14 kat arttırdı19 izlenme
İtirafçı Aktaş evde şirketleri faaliyette15 izlenme
Ekonomist Atilla Yeşilada, piyasalardaki son durumu değerlendirdi, çok ciddi uyarılarda bulundu! "Şok dalgası geliyor acil müdahale gerekiyor"
Bir de madalya taksaydınız! Toplu tecavüz davasında beraat!
Metin Külünk’ten AKP'yi karıştıracak itiraf: "Kendi istedikleri adayları adaylaştırabilmek için Cumhurbaşkanı'mızın önüne sahte anketler götürdüler"
Bu dincilerin ahlakı mahlakı yok