Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 19 Mart'ta İBB'ye yönelik başlatılan 'mali suçlar' soruşturması kapsamında başlatılan operasyonda şafak baskını ile evinden alındı.
Cumhurbaşkanı adayı olarak 15.5 milyon oy aldığı 23 Mart günü ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.
Tutuklanmasının ardından sosyal medya paylaşımları ile vatandaşlara seslenen İmamoğlu, Silivri'den bayram mesajını gönderdi.
"Şimdi ben sizden uzaktayım diye.. Bayramlaşamayacağımızı sananlar, çok yanılıyorlar!" diyen İmamoğlu kendisi ile iletişime geçmek isteyen vatandaşlara nasıl yapabileceklerini aktardı.
Kendi sesinden hazırlanan bayram videosunu da paylaşımına ekleyen İmamoğlu, gelen mesajları tek tek okuyacağını ifade etti.
Birlikte olmanın bir yolunu elbet buluruz diyen İmamoğlu, bayram mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Şimdi ben sizden uzaktayım diye... Bayramlaşamayacağımızı sananlar, çok yanılıyorlar! Çünkü biz birlikte olmanın yolunu elbet buluruz! Bu bayramda da bir olmayı birlikte başaracağız! Ramazan Bayramımız kutlu olsun! Bayram mesajlarınızı bilgi@ekremimamoglu.com’a mail yoluyla gönderebilirsiniz. Hepsi bana iletilecek. Ya da Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu A11 Semizkumlar Mah. Çanta Cad. Silivri /İstanbul adresine mektup veya kartlarınızı iletebilirsiniz."

Kızılay’da ballı koltuk!44 izlenme
AKP’li başkan ‘metrekaresi 1 lira’ diye sözünü verdiği arsaları 450 liraya satıyor!63 izlenme
Florya Atatürk Ormanı için imar planı hazırlanıyor!1089 izlenme
Çocuğun cinsel istismarından yargılanan imama 30 yıl hapis!49 izlenme
Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez'den Erdoğan'a çok konuşulacak enflasyon eleştirisi!91 izlenme
Sinan Oğan milyon dolarlık malikânesinin kapısını açtı! İçeride yok yok: Bostan, futbol ve voleybol sahası, açık hava sineması...41 izlenme
CHP’li Aksünger: Zarrab Davası'nın sonu hayırlı gözükmüyor263 izlenme
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tweet avına çıktı!73 izlenme
CHP’li belediye başkanları da istifa edecek mi? İlk istifa eden isim Murat Bakan açıkladı
Dış ticaret açığında yeni rekor: Kasım'da 8,8 milyar dolara yükseldi!
Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında kritik gelişme: Ümit Karan itirafçı olmak istiyor
İşte Türkiye'nin konuştuğu market fişi: Fiyatlar 10 yılda nereden nereye!