Tutuklanarak İstanbul’un Silivri ilçesinde bulunan Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilen Dilan Polat’ın ifadesi ortaya çıktı. Aylık gelirinin 200 bin TL olduğunu söyleyen Dilan Polat’ın eskiden yayınladığı bir alışveriş videosu sosyal medyada viral oldu.
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın söz konusu videoda gösterdiği kıyafetlerden sadece birkaçının fiyatının bile neredeyse mahkemede beyan ettiği aylık geliri kadar olduğu görüldü.
Dilan Polat, “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 kişiyle birlikte tutuklandı.
Tele1
Ayder Yaylası'nda çığ düşmesi sonucu 3 bungalov ev hasar gördü.
Parfüm atölyesindeki faciada 3'ü çocuk 7 kişi yaşamını yitirmişti: AKP'li belediyenin kapısına dayandılar!
Sosyal medya fenomeni ada vapurundaki yabancı uyruklu tacizciyi ifşa etti!
Süt üreticilerinin uyarıları gerçek oldu: Peynirin fiyatı eti geçti!
Bilgi Üniversitesi öğrencileri ayakta: "3 gün içinde okulumuzu faaliyete açın"
'Mağdurun rızası var' gerekçesiyle beraat eden tarikat şeyhi Süleyman Işık'ın cezası belli oldu!
Ediz Hun Atatürk açıklaması yaptı sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı
Ekrem İmamoğlu'ndan soruşturma tepkisi: "Aklınızı başınıza alın, milletle inatlaşmayı bırakın"
İngiltere Merkez Bankası faizi 13 yılın zirvesine çıkardı
Sedat Peker'den Ahmet Davutoğlu'na yanıt