AKP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Gençlik Şöleni' etkinliğinde dikkat çeken bir detay yaşandı. Şölen katılımcılarından olan Şarkıcı Merve Özbey, Ekrem İmamoğlu'na destek paylaşımları sebebiyle etkinlikten çıkartılması gündem olmuştu.
Şölende sunuculuk yapan Eser Yenenler'in ise 2019'daki paylaşımı sosyal medyada AKP'liler tarafından tepkiye yol açtı.


YSK tarafından seçimlerin iptal ettirildiği gün olan 6 Mayıs 2019'dan bir gün sonra 7 Mayıs 2019'da kendi sosyal medya hesabından yaptığı "Her şey çok güzel olacak" paylaşımı sosyal medyada AKP'lilerce tepki ile karşılandı.

Paylaşımın yeniden gündem olmasıyla beraber sosyal medyada AKP'li vatandaşlar paylaşımı alıntılayarak AKP yöneticilerini etiketleyerek protesto ettiler.
"Sunuculuğunu da Eser Yenenler yapmış Tiwit bu kadar"
"Her şey güzel olacak diyen Eser Yenenler sunucu imiş, yakıştımı bu"
"Gençlik Şöleni çok iyi düşünülmüş! Yusuf İbiş çalışkan bir başkan. Ama şölenlerin sunuculuk kısmını gözden geçirmeleri lazım. Eser Yenenler ne alaka?"
Yaptığı provokatif paylaşımlarla tepki çeken Furkan Bölükbaşı ve sevgilisi Nisa Çaydan da tepki gösterdi.
Öte yandan muhalif vatandaşlar da Eser Yenenler'in sunuculuğuna ilişkin "Eser Yenenler yarın bir gün iktidar değiştiğinde tekrar muhalif pozu kesemeyeceksin haberin olsun" ifadeleri ile paylaşımlar yaptı.
Sözcü
Satın almak yerine hoyratça kiralama
Erdoğan'a yargıdan bir kötü haber daha: Hayali, 'eşitlik' ilkesine takıldı, Kanal İstanbul’un ana planları da iptal
Atatürk olmasaydı Ayasofya da yoktu!
O vatandaştan yeni video 'Vergilerimiz nereye gidiyor ?'
Vatandaşı azarlayan Vali, bu kez de vatandaşa dava açtı!
Silivri'de Ferhat Murat skandalı: İBB davasında kriz çıkaran yandaş gazeteciyi polis mi koruyor?
AKP’li aday: "Kriz yok aslında, alım gücü çoğaldı"
Ayşe Tokyaz'ın ikiz kardeşi Esra Tokyaz: "Kardeşimi zorla alıkoydu, tehdit etti. Ayşe’yi AVM’ye bıraktığını söyledi ama ayakkabıları evdeydi. Yalan söylüyordu. Polise gittim ama kimse bir şey yapmadı"
Dar gelirliler için yapılan konutlara da çöktüler!
Dilek İmamoğlu'ndan 'iddianame' tepkisi: "İddianame henüz hazırlanma aşamasındayken sızdırılmaya mı başlandı?"
Kılıçdaroğlu’na linç girişimi davası: Gözaltına alınan 9 kişiden 8’i serbest!
TRT, arşivinden Uğur Mumcu’yu kaldırdı, yerine Hülya Koçyiğit’i koydu!
AKP İstanbul'u böyle batırdı: Borç 22 milyara çıktı, son çare gayrimenkuller satılıyor
Vatandaşın bankaya borcu 511 milyar lira