Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV’de katıldığı programda seçim öncesinde Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtladı.
Altaylı’nın “Belediye’nin Başakşehir’e desteği devam edecek mi?” sorusuna yanıt veren İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:
“Fatih Bey, siz bu ülkenin pırlanta gibi bir kulübünde yöneticilik yapmış bir insansınız. Düşünelim, bu şehrin Belediye Başkanıyım. Galatasaray’ı var, Fenerbahçe’si var, Beşiktaş’ı var. Onlar belli bir felsefeyle yollarına yürüyorlar. Ama dünya markası olmuş üç tane kulübü var.”
“BU BENİM KENTİMİN DEĞERİ”
“Mesela Londra’ya gittim, İstanbul’u tanıtacağım. İstanbul ile ilgili en bilinen; Boğaziçi Köprüsü derler, Ayasofya derler bunun gibi. Bir de Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe derler. Bu benim kentimin değeri.
“GÖREVİM ONLARI VİTRİNE KOYMAK”
“Benim görevim bu şehrin o üç takımını alıp başımın üstüne koyup, onları vitrine koymak. Onlarla iş birliği yapıp, dönem dönem ekonomilerine katkı sunmak. Bu aynı zamanda, zaten toplumun büyük bir kısmı bu üç büyük takımın taraftarı İstanbul’da. Bu takımların sporla beraber toplumu buluşturmada da simgesel eylemleri olur. Siz ne diyorsunuz? ‘Ben gurur duyuyorum, Başakşehir’i ben kurdum, yarattım. Şimdi de şampiyon olacak.’ olmaz.”
Herkesin gözü onun üstündeydi, Veyis Ateş Habertürk'ten istifa etti!40 izlenme
Ağlayarak yardım istedi '3 aydır kiramı ödeyemedim!' Sahi, ne diyordu Erdoğan?100 izlenme
Merdan Yanardağ'ın avukatı: "Casusluk suçlaması kara mizah!"11 izlenme
Çanakkale Köprüsü açılmadan zamlandı!70 izlenme
Havalimanında corona alarmı! THY uçağı acil iniş yaptı!115 izlenme
Üniversite rektöründen AKP'li belediye başkanının kızına sipariş kadro!103 izlenme
TRT’de amcaoğlunun teftiş skandalı57 izlenme
4 diploması var, işi yok! Diploması yok, 4 işi var!50 izlenme
"Babamla para konuşmam" demiş Seçil Erzan’ın kırık telefonuyla sözleri boşa düşmüştü: Buse Terim cephesinden yeni açıklama
Bir yoksulluk intiharı daha... 65 yaşındaki yurttaş canına kıydı...
Pınar Fidan isimli şahıstan, sözde stand-up gösterisinde Alevilere yönelik skandal ifadeler !
İşte İmamoğlu'nun çılgın projesi! İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna 53 dakikada gidilecek