Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV’de katıldığı programda seçim öncesinde Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtladı.
Altaylı’nın “Belediye’nin Başakşehir’e desteği devam edecek mi?” sorusuna yanıt veren İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:
“Fatih Bey, siz bu ülkenin pırlanta gibi bir kulübünde yöneticilik yapmış bir insansınız. Düşünelim, bu şehrin Belediye Başkanıyım. Galatasaray’ı var, Fenerbahçe’si var, Beşiktaş’ı var. Onlar belli bir felsefeyle yollarına yürüyorlar. Ama dünya markası olmuş üç tane kulübü var.”
“BU BENİM KENTİMİN DEĞERİ”
“Mesela Londra’ya gittim, İstanbul’u tanıtacağım. İstanbul ile ilgili en bilinen; Boğaziçi Köprüsü derler, Ayasofya derler bunun gibi. Bir de Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe derler. Bu benim kentimin değeri.
“GÖREVİM ONLARI VİTRİNE KOYMAK”
“Benim görevim bu şehrin o üç takımını alıp başımın üstüne koyup, onları vitrine koymak. Onlarla iş birliği yapıp, dönem dönem ekonomilerine katkı sunmak. Bu aynı zamanda, zaten toplumun büyük bir kısmı bu üç büyük takımın taraftarı İstanbul’da. Bu takımların sporla beraber toplumu buluşturmada da simgesel eylemleri olur. Siz ne diyorsunuz? ‘Ben gurur duyuyorum, Başakşehir’i ben kurdum, yarattım. Şimdi de şampiyon olacak.’ olmaz.”
Milyarlarca liralık kamu zararı: "AKP para için bunu da yaptı"30 izlenme
Cengiz Holding'e verilen 1,6 milyar TL'lik destek Bakan Elvan'a soruldu40 izlenme
İmamoğlu "Yarından tezi yok" diyerek açıkladı! "İstanbul'a yapılan büyük kötülüğü deşifre edeceğim"20 izlenme
TTB'ye hain diyen Bahçeli'ye yanıt! 'Sağlıkçılarımızı tehdit edenler Türkiye'ye en büyük ihaneti yapıyor'84 izlenme
Kılıçdaroğlu engellenen kampanya filminin dördüncüsünü paylaştı 'Aile destekleri sigortası gelecek'39 izlenme
Esnaf da bitti denetimler de10 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 7.241 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.616.600’e, can kaybı da 27.821’e yükseldi!66 izlenme
AKP'li Arnavutköy Belediyesi'nde işçiler düşük ücretlere karşı iş bıraktı24 izlenme