İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu açılışında konuştu.
İmamoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
”Burada parti ayrımı yok. o ayrımcı akılla işimiz yok. biz milletin evlatlarını seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz. Zaman önümüzdeki sürece dair en iyi şekilde hazırlanma zamanıdır. Zaman milletin sorunlarını konuşmayı emreden zamandır. Aynı çatı altında siyaset yapan insanların sen benim yüzüme sert baktın deme zamanı değildir. Bununla uğraşan kim varsa benim yol arkadaşım değildir. Benim de yol arkadaşım değildir. Parti içindeki mevzuları konuşup konuşturan, geceyi gündüzü meşgul eden kim varsa hem millete ihanet eder hem de Atatürk’e ihanet eder. Parti işi araçtır, mesele millete hizmettir. Partime de öyle bakıyorum. CHP ferdi olmaktan gurur duyduğum bir parti ama bir araç olduğunu bilirim. Bir tek 86 milyon milletimi tanırım.”
Tele1
SGK rehberi belli oldu: 5 bin liralık ikramiye bu sıralamaya göre verilecek
SSK, Bağ-Kur ve tüm emekliler ile memurlar için geri sayım başladı! Kim ne kadar maaş alacak, rakamlar netleşiyor
İBB Meclisi'nde konuşan Başkan Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin ikinci yüzyılına dair söylemleriyle AKP sıralarını çıldırttı!
‘Olmayan Suriyeli öğrencilerin’ taşınması için yapılan ihaleden yolsuzluk çıktı!
Bulgarlar okul alışverişini de Edirne’den yapıyor!
Dokuz Eylül Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sevgi Akarsu 'asistanlara baskı yapmadığı için' istifa ettirildi!
AKP'de çatlak büyüyor! İki isim daha istifa etti!
Alman Televizyonu ZDF, Erdoğan’ın diplomasıyla dalga geçti !
Hasan Sözbilir'den olay sözler: "Depremin gerçek büyüklüğü..."