Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinde elektrik akımına kapılmasının ardından ağır yaralanarak hastaneye kaldırılması sonrası Zeyrek’in evinde inceleme yapılması için Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) üyelerinden oluşan bir heyet görevlendirildi.
Görevlendirme ve incelemeler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan EMO Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş şunları kaydetti:
"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ferdi Zeyrek'in kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Kaza ile ilgili savcılık teknik ön soruşturması için EMO üyesi deneyimli bir meslektaşımızın da dahil olduğu bir heyet görevlendirilmiş olup, detaylı rapor zaman içinde çıkacaktır.
İlk bulgulara göre, elektrik tesisatında ve koruma ekipmanlarında paslanma gözlemlenmiş olup, elektrik odası tasarımında ıslak hacimler için uygun olmayan ciddi sorunlar görülmüştür. Yoğun nem sonucu motorda kaçak olduğu ve koruma ekipmanlarının görevini yapmadığı anlaşılmaktadır."
Nefes
Çalışma saatinin düşmesini bekleyen vatandaşa Bakan'dan kötü haber25 izlenme
O bakanlıktan tepki çeken açılım! Türk'ü sildiler!111 izlenme
Tanzim satışlarla gündeme gelen Tarım Kredi Kooperatifi'nin yeni işi bakın ne olacak?102 izlenme
Yobaz mizah dergisi Cumhuriyete saldırdı!199 izlenme
10 aylık bebeğin Atatürk sevgisi yürekleri ısıttı256 izlenme
CHP'li Kaplan 'Ucuz ekmek indirim kuponu hükümetin utanç vesikasıdır'39 izlenme
Kılıçdaroğlu izleyici sayısıyla Erdoğan'a fark attı!34 izlenme
Bir garip ayrıcalığa yargı 'dur' dedi! Cumhurbaşkanlığı kararı Danıştay tarafından iptal edildi6 izlenme