Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinde elektrik akımına kapılmasının ardından ağır yaralanarak hastaneye kaldırılması sonrası Zeyrek’in evinde inceleme yapılması için Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) üyelerinden oluşan bir heyet görevlendirildi.
Görevlendirme ve incelemeler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan EMO Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş şunları kaydetti:
"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ferdi Zeyrek'in kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Kaza ile ilgili savcılık teknik ön soruşturması için EMO üyesi deneyimli bir meslektaşımızın da dahil olduğu bir heyet görevlendirilmiş olup, detaylı rapor zaman içinde çıkacaktır.
İlk bulgulara göre, elektrik tesisatında ve koruma ekipmanlarında paslanma gözlemlenmiş olup, elektrik odası tasarımında ıslak hacimler için uygun olmayan ciddi sorunlar görülmüştür. Yoğun nem sonucu motorda kaçak olduğu ve koruma ekipmanlarının görevini yapmadığı anlaşılmaktadır."
Nefes
Türkiye Cumhuriyeti’nde Arapça tabelaları sökenlere ağır ceza!44 izlenme
Vatandaş artık mutfak tüpünü 50 liralık doldurtmaya başladı40 izlenme
Akit yazarı: Beden Eğitimi dersi kaldırılmazsa tacizlerin önüne geçilemez193 izlenme
Elektriğe yeni zam yolda!130 izlenme
Benzin ve motorine büyük zam geliyor!60 izlenme
15 Temmuz gazisi isim vererek FETÖ'cü AKP'lileri deşifre etti!96 izlenme
Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme36 izlenme
TCMB'de üst yönetimin maaşı belli oldu: 11 yöneticisi ile 4 denetçisine toplam 36.7 milyon lira maaş, tüm personellere yılda 4.5 milyar lira41 izlenme