Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinde elektrik akımına kapılmasının ardından ağır yaralanarak hastaneye kaldırılması sonrası Zeyrek’in evinde inceleme yapılması için Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) üyelerinden oluşan bir heyet görevlendirildi.
Görevlendirme ve incelemeler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan EMO Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş şunları kaydetti:
"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ferdi Zeyrek'in kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Kaza ile ilgili savcılık teknik ön soruşturması için EMO üyesi deneyimli bir meslektaşımızın da dahil olduğu bir heyet görevlendirilmiş olup, detaylı rapor zaman içinde çıkacaktır.
İlk bulgulara göre, elektrik tesisatında ve koruma ekipmanlarında paslanma gözlemlenmiş olup, elektrik odası tasarımında ıslak hacimler için uygun olmayan ciddi sorunlar görülmüştür. Yoğun nem sonucu motorda kaçak olduğu ve koruma ekipmanlarının görevini yapmadığı anlaşılmaktadır."
Nefes
Ölüm kavşağını yapan şirkete ödül gibi ihale!57 izlenme
Ahmet Hakan cinsel içerikli video beğenince yer altına çekildi, yorumlar birbiri ardına patladı!72 izlenme
Erdoğan, Yargı'yı ne hale getirdiklerini itiraf ediyor !499 izlenme
Enflasyonda zirvede maaşta dipteyiz19 izlenme
Mansur Yavaş: "Öğrencilerin iyi yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz"18 izlenme
AKP İBB Başkan adayı Murat Kurum, Ülkü Ocakları buluşmasında salondan beklediği tepkiyi alamadı: "Sesiniz az çıkıyor... Evet bir daha sorayım"34 izlenme
Net rezerv sert düştü, vatandaş döviz almaya devam etti!88 izlenme
Elektrik zamlarına karşı kampanya: On binlerce vatandaş imzaladı!49 izlenme