Emekli maaşına yönelik düzenlemeyi Çalışma Bakanı açıklarken 14 bin 469 liralık tutar emekliyi bir kez daha isyan ettirdi. Emekli bu isyanı TELE1 mikrofonundan haykırdı.
Emekli bir yurttaş "Çok güzel olmuş yeter artık yerseniz yiyin yemezseniz ölün diyor bize halkı insan yerine almıyor o sadece kendi başına kendi çevresine kollarına bizleri sildi o defterden kendi rahat yaşasın biz yaşasak da olur yaşamasak da olur" sözleriyle tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ‘Düzenleme yapılacak’ demişti ama refah payı bekleyen emeklilerin aylığına ek zam yapılmadı. Karar tepkiyle karşılandı.
Başka bir yurttaş ise, "Yeterli olur mu kendilerini bizim yerimize koysunlar bir çıksınlar bizim gibi yaşasınlar bakalım yeterli mi Allaha havale ettik onları" ifadelerini kullandı.
Açıklanan zam oranına tepki üstüne tepki yağarken bir tepki de "Geçinmek mümkün değil çöpten toplayacak pazar artıklarından toplayacak ucuz ekmek nerde var onu toplayacak un alabilirse evde ekmek yapıp yiyecek geçinebilirse geçinecek" sözleriyle ifade edildi.
Tele1
"Erdoğan'ın yerine geçme savaşı"
Özgür Demirtaş ve Hilal Kaplan birbirine girdi!
Cennet koyu, maden tozuyla mahvettiler
Suriyeliler kira ödememek için elektriğin, suyun bedava olduğu 'full' eşyalı konteynerlere yerleşti!
Dünyanın en yaşlı köpeği Bobi hayatını kaybetti
Kanunu hiçe saydı şikâyet yağdı! AKP'li belediyede adrese teslim ihale iddiası!
Diyanet'ten 'torpil' sorusuna olay fetva! "Yardımcı olmak torpil niteliği taşımaz"
Ziraat Bankası ve Demirören önergesine AKP ve MHP’den ret!
Sigara Kalbe Büyük Zarar Veriyor: Uzmanlar Uyarıyor
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan 3 ayda 5 binden fazla teşvik!
Sözleşme feshiyle gündeme gelmişti: AKP'nin '2023 müjdesi' Akkuyu Nükleer Santrali yetişmeyecek
Herkesin gözü onun üstündeydi, Veyis Ateş Habertürk'ten istifa etti!
E Yuh artık ! Kedicikler, Şehitler gelirken PKK’yı kızdırmak için oynuyormuş !
T.C. vatandaşı olan 50 bin Suriyeli'den Meclis hamlesi!