Gazeteci Uğur Dündar, Emekli Tuğgeneral, Strateji Uzmanı ve TarihçiYazar Naim Babüroğlu'nun, orduevine girişinin yasaklandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Uğur Dündar, Babüroğlu'nun 1974 mezunu subayların davetlisi olarak "Atatürk, Cumhuriyet ve Lozan" konulu konferans için 8 Ocak 2026'da (dün) saat 11.40’ta, Fenerbahçe Orduevi giriş nizamiyesine gittiğini, giriş kartını uzattığında kontrol cihazında, "Girişi yasaktır" uyarısı çıktığını ve böylece orduevine girişinin yasaklandığını öğrendiğini belirtti.
Uğur Dündar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:
"Emekli Tuğgeneral, Strateji Uzmanı, TarihçiYazar Naim Babüroğlu, 1974 mezunu subayların davetlisi olarak, uzmanlık alanına giren “Atatürk, Cumhuriyet ve Lozan” konulu konferans için 8 Ocak 2026 günü, saat 11.40’ta, Fenerbahçe Orduevi giriş nizamiyesine gitti ve giriş kartını verdi. Ancak kendisine kontrol cihazında, “Girişi yasaktır” uyarısı olduğu söylendi. Ve böylece orduevine girişinin yasaklanmış olduğunu öğrendi. Orduevi personeli de girmesinin Genelkurmay Başkanlığı tarafından yasaklandığı söyledi. Böylece etkinlik iptal edildi. Şoke olan Babüroğlu'na önceden bu konuda herhangi bir tebliğ evrakı ya da mesaj gelmemişti!"

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz belgeleriyle açıkladı: "İBB'nin AKP'de olduğu dönemde hiçbir teftiş yapılmadı"16 izlenme
Derin ekonomik kriz okulları boşaltıyor26 izlenme
Kanser ve diyabetin de içinde olduğu 508 ilaçta yüzde 200'e varan zam!39 izlenme
Üniversite sınavında skandal uygulama: Görme engelli öğrenciye görme engelli okuyucu verildi!35 izlenme
Sayısal Loto’da şaibe iddiası807 izlenme
"Enflasyon hesabından ücretli ve emekliler zararlı çıktı"45 izlenme
Ailesiyle coronaya yakalanan Murat Özdemir "Evimizde ölüme terk edildik, ne arayan var ne soran!"118 izlenme
Yılmaz Özdil Sedat Peker'i Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ilan etti!41 izlenme
Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklerken yaptığı hareket görüşmeye damga vurdu
Trabzonlu emekli açtı ağzını yumdu gözünü: "Bir kilo meyve alamıyorum, bize dilenci parası verdi"
Elektrikte tavan fiyata zam geldi
Emeklinin Mansur Yavaş’tan isteği ekonomik çöküntüyü gözler önüne serdi