Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Emekli Sandığı (Memur) emeklilerinin maaş farklarının 25 Temmuz’da ödeneceğini duyurdu.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan 2.3 milyon kişiye, toplamda yaklaşık 500 milyon lira tutarında maaş farkı yatırılacağını belirtti. Bu kapsamda aylık almakta olanlara banka ve PTT şubelerince 25 Temmuz 2019 tarihinde farkları ödenecek.
Bakan Selçuk, “SSK kapsamında gelir aylık almakta olanların aylıkları 26 Temmuz'a kadar, BağKur kapsamında gelir ve aylık almakta olanların aylıkları da ödeme günleri olan 25 ila 28 Temmuz’da zamlı ödenecek” ifadesini kullandı.
AA
Hatay'da su sorunu devam ediyor: Depremzede yurttaşlar 19 Mayıs'ı metrelerce kuyrukta geçirdi35 izlenme
'İmamoğlu’nun 5 yılı didik didik ediliyor'134 izlenme
Mehmet Şimşek'in enflasyon mesajı sonrası sosyal medyada tepkiler çığ gibi!26 izlenme
‘Fatih Terim Fonu’na ‘500 bin dolar kaptıran’ zabıta görevden alındı36 izlenme
“Seçim kurulunun bilmediği raporu AKP nereden biliyor?”353 izlenme
Afrika'da bir öğrenciyle okul tuvaletinde cinsel ilişkiye girerken yakalanan müdür yardımcısı okulda linçe uğradı36 izlenme
CHP’den ‘söke söke alamasınlar’ teklifi!32 izlenme
Flaş iddia! "Merkez Bankası'nın faiz indirimi erken seçim için yapıldı"47 izlenme
ABD'nin bombardıman uçakları, İncirlik'e geldi!
Salim Güran için 'can güvenliği' tedbiri! Odalar boşaltıldı
Süleyman Soylu'nun ardından Mehmet Metiner: AKP'li eski vekil de seçimi darbeyle bir tuttu
Bahçeköy’de parkta yatan onlarca köpeğin yanından geçen bir hayvan sever: “Köpek düşmanları size söylüyorum. Bunlar kimseye saldırmıyor, pislik herifler…”