Hırsız 'imam' kılığına girdi, camide uyuyan cemaati gafil avladı

43 izlenme 17 Ağustos 2023
Reklamlar

İstanbul Fatih’te bulunan Mahmut Paşa Camii’ne giren bir şüpheli, imamın cübbesini giyerek camide uyuyan bir adamın cep telefonunu çaldı.

Olay, 12 Ağustos Cumartesi günü Fatih’te bulunan Mahmut Paşa Camii’nde meydana geldi. İddialara göre, caminin içerisine giren bir şüpheli, etrafı kolaçan ettikten sonra uyuyan bir kişi olduğunu fark etti.

imam-2.jpg

Askılıkta duran imam cübbesini giyerek uyuyan adamın yanına gitti. Adamın cebinden halıya düşen cep telefonunu önce ayağıyla kendine yaklaştırdı. Daha sonra eğilerek telefonu aldı. Giydiği cübbeyi çıkaran şüpheli çaldığı cep telefonuyla birlikte camiden çıkarak kayıplara karıştı.

imam-1.jpg

Hırsızlık anları camide bulunan güvenlik kameraları saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin caminin içerisinde gezdiği, imam cübbesini giydikten sonra hırsızlık yaptığı anlar görülüyor.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP’den ‘Seçim güvenliği ittifakı’ hazırlığı: ‘Hiçbir sandık başı sahipsiz kalmayacak’ AKP'li başkan kullanamayacağı makam odası için bakın vatandaşın parasından ne kadar harcamış! 'Türkiye'den Londra'ya 100 milyar dolar kaçırıldı' Binlerce İsrailli Gazze'ye yönelik saldırıların bir an önce durdurulması için toplanıp, Netenyahu'yu istifaya çağırdılar