Patronlar Dünyası’ndan Mustafa Ali Akyol’un haberine göre, Yunan diplomat Christodoulidis’in gazeteci Nagehan Alçı ile sevgili olduğu iddialarının ortaya çıkmasının ardından, Atina’ya çağırıldığı belirtildi.
Haberde, Yunanistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’ndan yapılan yazılı açıklamada, Christodoulidis’in temmuz sonunda görev süresinin dolacağı ve “aylar önce alınan karar” ile bu ayın sonunda Atina'daki Dışişleri Bakanlığı Merkez Servisi'ne döneceği bildirildi.
Açıklamanın tamamında şu ifadeler kullanıldı:
“Yunanistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu Kamu Diplomasisi Ofisi ile yaptığınız telefon görüşmesine istinaden, İstanbul'da akredite olan diplomatik yetkiliye ilişkin sorunuza cevaben, söz konusu diplomatik yetkilinin yönetmelikler uyarınca İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki görev süresini tamamlamakta olduğunu ve yetkili makamlar tarafından aylar önce alınan karar uyarınca Temmuz ayı sonunda Atina'daki Dışişleri Bakanlığı Merkez Servisi'ne döneceğini bildiririz.”
Gerçek Gündem
Ferdi Zeyrek'in ölüm sebebi açıklandı41 izlenme
Türkiye dünya genelinde en çok ekonomik sıkıntı yaşayan ülkelerden biri oldu62 izlenme
Yavaş'ın 'dış kredi' talebi Meclis'te onaylandı: Ankara'ya yeni otobüsler alınacak83 izlenme
AKP için ‘çalışan’ müdürü eleştirdiği için sürüldü!167 izlenme
AKP'li belediyelerin aldıkları ödül bile sahte çıktı!106 izlenme
Özgür Demirtaş'tan enflasyon isyanı: "Ülke paramparça oldu"55 izlenme
Vatandaşların 'pandemi' uyanıklığı: Test olmak için iş başvurusu!103 izlenme
Zeynep Çiller’den şok iddia! Eski başbakanın oğlu Mert Çiller eşi Zeynep Çiller’i bu hale getirmiş!177 izlenme