CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Erdoğan 46 yaşında emekli oldu. Emeklilikte yaşa takılanlar, primlerini ödemiş, yasa nedeniyle emekli olamamış mağdurlardır” dedi.
Tekin, Erdoğan'ın 1974 yılında Çoşkun Et firmasında çalışarak sigortalı yaşama başladığını, 2000 yılında ise Emniyet Gıda üzerinden emekli olduğunu açıkladı ve şunları söyledi:
“Kendisi de 46 yaşında emekli oldu. 1974 yılında Coşkun Et firmasında çalışarak sigortalı yaşama başladı. 2000 yılında 46 yaşında emekli oldu. 2006 yılında Başbakanken bu sefer tekrar milletvekili emekliliğine başvurdu. Çift dikiş ücret aldı.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan 1974 yılında sigortalı olarak çalışmaya başlamıştı. 26 yıl sigortalı çalışan Erdoğan çalışma hayatına Coşkun Et’de başladı. 1976’da İETT Spor’a geçti. 1981’de Coşkun Et’e geri döndü. Ardından Al Et ve Elif Et’de çalıştı. Son olarak da aile şirketi Emniyet Gıda üzerinden 2000 yılında emekli oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/yasatakilanlarielestirenerdogan46yasindaemekliolmus2686348/
Orman Genel Müdürlüğü’nde şaibeli mülakat yargıdan döndü!64 izlenme
İç hatlarda hiç yolcu gitmeyen 4 havalimanı!38 izlenme
'Musluğu kesilen vakıflar yeni rant kapısı buldu'152 izlenme
Muharrem İnce'den yerel seçim açıklaması562 izlenme
İmaoğlu Erdoğan'ın rüyasına savaş açtı! Vatandaşlar ‘Kanal İstanbul’a’ karşı ayakta, kuyruklar oluştu!76 izlenme
AKP'den alınan belde belediyesinin borcu "pes" dedirtti!150 izlenme
Erdoğan'a soğuk duş! Ekrem İmamoğlu anketlerde fırtına gibi esti geçti!25 izlenme
İşsizlik fonu, işsize gitmiyor!158 izlenme
HDP'li Altan Tan'dan sosyal medyayı sallayan bomba sözler 'Kürdistan'ı Erdoğan kuracak !'
CHP'li vekil Osmangazi Köprüsü'nde araçları saydı ‘Garantili Köprü’den 1 saatte sadece 15 araç geçti, bugünkü maliyet 12 milyon TL!
Servis ücretleri cep yakıyor
Binali Yıldırım İzmir'de Kılıçdaroğlu'na oy istedi! "Kılıçdaroğlu'nun oyu 2.5 milyondan fazla eksik kaldı. Şimdi 28 Mayıs'ta yapmamız gereken bu eksiği tamamlamak"