
Aynı şirketin, Sancaktepe Belediyesinden son 10 yılda toplam 23 milyon 216 bin liralık ihale aldığı iddia edildi. Firmanın ismi ASTON. ASTON’un, önceki Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem döneminde de çok sayıda ihale aldığı öğrenildi.
CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi İlknur Ünlü, Halk TV’ye yaptığı açıklamada, “İhale ayın 27’sinde sonlandı. Aston firması ihaleyi aldı. Bu firma Adil Kandemir’in yeğenlerinin firması. Daha önce Sancaktepe’den ihale almış. Önceki belediye başkanı İsmail Erdem ve Şeyma Hanım’dan da hale aldılar” ifadelerini kullandı.
Belediye geçtiğimiz günlerde de 3 milyon 250 bin liraya bayrak ve flama almıştı. Elvan Reklam adlı şirkete verilen ihale kapsamında Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da posterleri yaptırılacak.
https://halktv.com.tr/sancaktepedenakplibaskaninyegenlerine7milyonlukihale444239h
Geniş tanımlı işsizlik rekor kırdı16 izlenme
CHP'den milyonları ilgilendiren asgari ücret çıkışı: "Eriyen tüm maaşlar derhal revize edilmelidir"33 izlenme
İsrail hükümetinden Filistinli bir milletvekili istifa etti45 izlenme
Sağlık Bakanlığı corona verilerini açıkladı: Vaka sayısı 315.845’e, can kaybı da 8.062’ye yükseldi!77 izlenme
Özgür Özel'in A Takımındaki isim açıkladı: "Başka bir parti ile görüşmelerimiz var"15 izlenme
Canlı yayında ortalık karıştı: AKP'li Hacı Yakışıklı "Fes benim devletimi temsil ediyor" Barış Yarkadaş "-Boş yapma Hacı"74 izlenme
Kılıçdaroğlu’nun 130 bin liralık tazminat kararının gerekçesi yazıldı798 izlenme
Emekliye 22 bin lira zam umudu doğdu18 izlenme