Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ayaş Belediye Başkan Adayı İzzettin Demircioğlu ile birlikte Ayaş’ta esnaf ziyaretinde bulundu. Burada bir emekli yurttaş, Mansur Yavaş’tan ekonomideki kötü durumu gözler önüne seren bir istekte bulundu.
Emekli yurttaş, “ Emekliyim. Yetmiyor, ek gelir yapmaya çalışıyoruz ama şehirdekiler yapamıyor. Size önerim emekliler için bahsediyorum tabii, bir saç tıraşı 200 lira. Emekli bunda zorlanıyor. Kent lokantaları gibi emekli berberleri açılsa hatta orada emekliler de çalışsa emekliler ucuza tıraş olsa. Bir imkan sağlayabilirseniz emekliler için iyi olur ben de memnun olurum” dedi.
Bunun üzerine Mansur Yavaş, “Yaptıralım. Bunu hayata geçirelim. Emeklilere ayrıca destek de veriyoruz biliyorsunuz” şeklinde yanıt verdi.
Kaynak: ANKA
Tele1
TRT; dizilere, programlara ödediği ücreti 'gizli' tuttu!
Narin'in yengesi Melek Güran'ın ifadesi tamamlandı
ABD Kongresi Gerçekleşti. "İbret Verici bir Durum"
AKP'nin 62 oy farkla kazandığı seçime MHP itiraz etti
Süt ve süt ürünlerinin dev ismi konkordato ilan etti!
Kaftancıoğlu: "Gülşen’i tutuklamakla kalmadınız..."
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın sorgularında çete lideri ortaya çıktı
CHP Gençlik Kolları'nın Tandoğan yürüyüşüne polis müdahalesi!
Camide AKP propagandası: İmamlardan skandal sözler!
Bakanın ilahiyatçı ağabeyi, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü oldu!
Olay Türkiye’de geçiyor: Ev sahibi Suriyeli evini Faslıya kiraya veriyor, Faslı kiracı daireyi 'Mısırlı Suriyeli ve Faslı 10 kişiye' kiralıyor!
Çiftlik Bank tokatçısı Mehmet Aydın'ın Uruguay'daki evi ortaya çıktı !
Yüksek kira bedelini karşılayamayan aile sokağa atıldı
Kara Harp Akademisi Eski Komutanı'ndan YAŞ kararları hakkında flaş iddia