Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Ayhan Bora Kaplan’ın liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik soruşturmada yasa dışı dinleme yapıldığı iddialarını reddetti.
Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Sosyal medyada ve bazı televizyon kanallarında Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce ‘Yasa dışı dinleme yapıldığı’ ile ilgili çıkan haber ve iddialar ASILSIZDIR ve KESİNLİKLE GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR” ifadelerine yer verildi.
Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, soruşturmada siyasetçi ve gazetecilerin de aralarında olduğu 280 kişinin takibe alındığını iddia etmişti.
Tele1
Koronavirüs AKP’yi derinden sarstı! ‘Trollerden başka bizi savunan kalmadı’214 izlenme
Emekli bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih belli oldu28 izlenme
İnce’den tüzük değişikliği için yeni hamle259 izlenme
Üs bölgesi denetimine AKP il başkanı da katıldı!73 izlenme
AKP'li Çamlı'dan sürpriz çıkış94 izlenme
“Siyasilerin mal varlıkları araştırılsın” önergesine AKP ve MHP “hayır” dedi!10 izlenme
Paradise Papers'ta adı geçen Binali Yıldırım ve 2 oğlu, servetlerini Malta'da bu yolla gizlemişler ❗190 izlenme
Saraçhane’de Demokrasi Nöbeti: "Kimsenin onu görevden almasını kabul edemeyiz. Halk onu seçti. Yeter be kardeşim yeter! Gerçekten bıktık"50 izlenme
Ambargoyu bildikleri halde '80 öncesinde tüp kuyrukları vardı' diyorlardı, bugün ucuz ekmek, ucuz et kuyruğundalar!
Mecliste CHP'li ve AKP'li vekiller arasında 'Atatürk' gerilimi!
İmamoğlu'ndan vekillere çağrı: "Elinizde ne yetki varsa birlikte kullanın, topyekün harekete geçin!"
Uğur Gürses: "Seçimden sonraki 3 günde 2 milyar dolar satılmış"