Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından 30 Ağustos Büyük Taaruz Zaferi'ne ilişkin bir paylaşım yaptı.
Paylaşımda, "Büyük Taaruz, milletimizin bağımsızlık iradesinin ve sarsılmaz iradesinin nişanesidir. Büyük Taaruz'un 103. yıldönümünde aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" denildi. Emniyet'in paylaşımında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bilinen fotoğraflarından biri kullanıldı.
Ancak, paylaşımda Atatürk'ün görselden silindiği görüldü. Emniyet Genel Müdürlüğünün söz konusu paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu.


Tepkilerin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Atatürk'ün yer aldığı bir video paylaştı. Sosyal medya platformu X'ten bir video ile yeni bir paylaşım yapan Emniyet, "Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan Büyük Taarruz’ un 103. Yıl Dönümü kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz" ifadeleri yer aldı.

Bakan Koca açıkladı: 71.843 yeni vaka tespit edilirken, 166 kişi hayatını kaybetti, 85.948 kişi sağlığına kavuştu!51 izlenme
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımında Atatürk'e sansür!53 izlenme
Akbelen'de korkunç görüntü! 1986'dan 2022'ye kadar olan uydu görüntülerinde ormanların nasıl yok edildiği ortaya çıktı55 izlenme
‘CHP din düşmanı’ diyen kadına vatandaştan tepki: “Ben CHP’liyim, din düşmanı mıyım? Günaha giriyorsun yapma”42 izlenme
Akademisyenden şarkı 'B I K T I K, T A M A M !'1276 izlenme
Verilen sözler tutulmadı...Bankalardan emekliye promosyon darbesi!14 izlenme
AKP'lilerden Kasımpaşa'da bile Erdoğan'a isyan 'Önce gelsin halimizi görsün. O bizi unuttu, biz de artık onu unuttuk !'258 izlenme
İBB kamu zararı için soruşturma istedi, valilik izin vermedi28 izlenme