CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Özkoç'un açıklamaları şöyle:
Ethem Sancak kaçtı. Onu oradan kaçırtan ağabeyi kendisi karşımıza çıkabilir. Gerçekten konuşabileceği tek bir cümle varsa karşımıza çıkabilir. Ancak yalanla beslenenler gerçeklerle yüzleşemez. Ethem Sancak'a 2 milyon metrekare hazine arazisi ağabeyi tarafından kendisine tahsis edildi. Tank Palet fabrikasını bedavaya tahsis ettiler, 25 yıl bedelsiz kullanım hakkı verdiler.
Şimdi soruyorum, bu yasa Ethem Sancak için mi çıkartıldı? belirlenecek yatırımcı lehine doğrudan hasılat payı alınmaksızın 49 yıl süreyle kullanma izni verilmesine ve yatırımın tamamlanması ve öngörülen istihdamın 5 yıl süreyle sağlanması şartıyla hazine taşınmazını talep eden bedelsiz olarak verilmesine diye yasa çıkartılmış.
Böyle bir yasa, bu hakka sahip olan cumhurbaşkanı istediği kişiye 5 yıl süreden sonra milletimize ait olan toprakları bedelsiz olarak kendi yandaşlarına dağıtma hakkı veriyor. Bu hakkı kazananlardan biri Ethem Sancak olacak. Bu yasaya Tank Palet fabrikasını da sokacak mısınız? Bedelsiz olarak Ethem Sancak'a verecek misiniz vermeyecek misiniz?
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1709920/enginozkocbuyasaethemsancakicinmicikartildi.html
Vatandaş pazardaki sebze-meyve fiyatlarına isyan etti67 izlenme
Soylu'ya 'Müptezel' demişti; Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik beraat etti32 izlenme
Eski sağ kolu Turhan Çömez Erdoğan'ın uykularını kaçıracak taktiği açıkladı!70 izlenme
Cansız bedeni 18 gün sonra bulunmuştu, ölüm nedeni belli oldu: İşte Rojin'in otopsi raporu!38 izlenme
AKP’li belediyeden dudak uçuklatan ‘alkol ruhsatı’ zammı!56 izlenme
Cumhur İttifakı’nda büyük kriz: AKP’li aday MHP’yi hedef aldı!45 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı: Can kaybı 6.673'e, vaka sayısı 279.806'ya yükseldi!147 izlenme
İktidar utandığı mahalleleri kapatmıştı: NATO panellerinin maliyeti ortaya çıktı24 izlenme
MHP'li il başkanı taciz ettiği kadının aracına saldırdı!
Dilan Polat'ın 'karakutusu' olarak ifade edilen Şule ortaya çıktı: "Altınlar, paralar verildiğinde buradaysa, en zor ağır günde de buradayım"
Diyanet'in ihalesine tek şirket katıldı: 493 bin liralık sözleşme imzalandı!
Elektrik şirketi yazılım oyunuyla dolandırdı, faturayı da halka ödetti!