Ensar Vakfı yöneticisi İsmail Şirin'e ait Şirin Kardeşler Şirketi, AKP’li Üsküdar Belediye'sinin 4,4 milyon liralık ihalesini aldı.
AKP’li Belediye, Şirin’in şirketi bu ihaleyle birlikte bugüne kadar toplam 120,4 milyon lira değerinde 33 ihale vermiş oldu.
Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, Üsküdar Belediyesi 20 Ekim’de “Açık Ve Kapalı Alanlarda Gerçekleştirilecek Etkinlikler İçin Muhtelif Gıda Ve Servis Malzemeleri Alımı İşi” adı altında bir ihale düzenledi.
İhaleye sadece Şirin Kardeşler şirketi katıldı. AKP’li belediye ile şirket arasında 4 milyon 482 bin TL’lik sözleşme imzalandığı açıklandı.
BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Şirin Kardeşler Gıda Şirketi, 2015 yılından beri Üsküdar Belediyesi tarafından açılan milyonlarca lira tutarındaki ihaleleri aldı.
Üsküdar Belediyesi'nin gıda kolisi ve içecek ihalelerinin adeta abonesi olan şirket, İsmail Şirin ve İbrahim Şirin'e ait. 6 milyon lira sermayeli şirketin yüzde 50’sine sahip İsmail Şirin aynı zamanda AKP’ye yakınlığıyla bilinen Ensar Vakfı’nın mütevelli heyeti üyesi ve Üsküdar eski şube başkanı.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de geçmişte Ensar Vakfı’nda mütevelli heyeti üyeliği görevindeydi. Ayrıca, AKP'li belediye daha önce de bazı mülklerini yurt olarak kullanmak üzere Ensar Vakfı'na bedelsiz olarak tahsis etmişti.
TZOB: "Peynir fiyatları et fiyatlarını geçti"46 izlenme
Ve İstanbul T.C'ye kavuştu93 izlenme
Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda 'kediciklerden' polislere büyük şok!450 izlenme
Elektrik faturalarında gizli zam!650 izlenme
'Doktorlara seminer veren sağlıkçı koronavirüslü çıktı' iddiası!50 izlenme
Usta sanatçı Turgay Yıldız son yolculuğuna uğurlandı82 izlenme
Fenerbahçe Kulübü, Atatürk’ü Dolmabahçe açıklarında andı45 izlenme
Murat Ağırel'den dikkan çeken Formula 1 açıklaması: Asfaltı kim döktü, parasını kim ödedi?134 izlenme