Kastamonu’da yaşayan Hamza Çelik, evine elektrik verilmediği için mağdur olduğunu belirterek "Evime girebilecek doğru dürüst yolum bile yok. Ben inşaatlarda çalışıyorum. Şu anda evimde ne un ne şeker ne de çay var. Çok daraldım. Eşimin, çocuklarımın yanında utanıyorum. Evimin elektriği lütfen bir an önce yapılsın" dedi.
Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Yeşilova köyünde yaşayan 3 çocuk babası Hamza Çelik, epilepsi hastalığından dolayı sürekli çalışamıyor ve ailesini geçindirmek için yaz aylarında mevsimlik işçi olarak çalışıyor. Çelik, yapım aşamasında olan ve elektrik verilmeyen evinin tamamlanması için yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım istiyor.
'EŞİMİN, ÇOCUKLARIMIN YANINDA UTANIYORUM'
Hamza Çelik, şöyle konuştu:
"Devlet tarafından elektrik verilmedi bana. Yer altından bana müsaade verdiler, yer altından kablomu çekeceğim. Gücüm yetmiyor, büyük bir maliyet istediler benden. Evimde elektriğim yok. Saatim takılı, sadece direkten gelecek kablo yok. 3 çocuk babasıyım. Eşim, çoluk çocuğumla kepaze haldeyim. Daraldım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yetkililerden evime elektrik konusunda el atılmasını istiyorum. Evime girebilecek doğru dürüst yolum bile yok. Ben inşaatlarda çalışıyorum. Şu anda evimde ne un, ne şeker, ne de çay var. Çok daraldım. Eşimin, çocuklarımın yanında utanıyorum. Evimin elektriği lütfen bir an önce yapılsın."
Odatv.com
'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı'na 1,1 milyonluk ihale!
“İçimde hiçbir şüphe kalmadı Atatürk’ü zehirleyerek şehit ettiler”
Prof. Dr. Naci Görür'den merak edilen soruya yanıt: "Patlat, çatlak ve kırık varsa girmeyin!"
Alevi yurttaşların namusuna dil uzatmıştı, o imam hakkında yeni gelişme!
Aralık 2025 enflasyon rakamları açıklandı
AKP’li başkana tepki! "Sen buradaki insanlara ‘s….r’ diyemezsin"
Babadan öz oğluna tarikat yurdunda istismar!
Aysun Kayacı yıllar sonra ilk kez görüntülendi! Görenler tanımakta güçlük çekti
Son seçim anketi sonucu: Birinci parti değişti, Kılıçdaroğlu fark atıyor
Sandıkta kaybeden AKP, belediye işçilerini sendika üzerinden cezalandırıyor!
ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan 10 Kasım’da Anlamlı Mesaj: "Türk Milleti, attığı her adımda Atatürk’ün izini taşır"
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısında TROY kart vurgusu: Kullanımı yaygınlaştırılacak
Tepkiler çığ gibi büyüdü, AKP’den geri adım!
Yasa çıktı maaşlar Nisan'da: EYT'li şimdi ne yapacak?