Erbakan'a Sakarya'da 'Erdoğan' tepkisi: "Sana hakkımı helal etmiyorum, destekledin onu"

25 izlenme 12 Ocak 2025
Reklamlar

Sakarya'da emekli bir vatandaş, Cumhur İttifakı'nın eski ortaklarından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a "Sana hakkımı helal etmiyorum, destekledin onu" diyerek tepki gösterdi.



Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sakarya'da  "Anadolu Buluşmaları" programı kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.

Erbakan, Adapazarı merkezinde esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. 

VATANDAŞTAN TEPKİ

Emekli bir vatandaş, ziyaretler sırasında Erbakan'a tepki gösterdi. Vatandaş, “Sana hakkımı helal etmiyorum, destekledin onu” diyerek tepkisini ifade etti. Erbakan ise vatandaşa, "CHP gelse daha kötü olacaktı, biz geleceğiz düzelecek inşallah” diye yanıtladı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Katliamı gizleyemezsiniz! Büyük işgalde bir ambargo daha... Gazze'de internet ve iletişim tamamen kesildi İstanbul Beylikdüzü'nde iki metrobüs çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Gürsel Tekin'e 'resmi belgede sahtecilik' sorusu! "Birilerine borcunuz var, onu mu ödüyorsunuz?" Çiftçiye destek için kurulan Ziraat Bankası, kulüplerin tüm borçlarını ödeyecek!