“Ölünce beni kim yıkayacak?” sorusu ve afişleri ile tepki çeken TRT’nin “Gassal” dizisine bir övgü de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Merve Safa Erbaş Likoğlu’ndan geldi. Likoğlu, “Küfür ve cinsellik içermeyen bir şey çekemiyorsunuz oğlum. O yüzden tir tir titriyorsunuz Gassal tipi diziler çoğalacak da tahtınız devrilecek diye. Titreyin, meheldir” diye yazdı. Erbaş’ın kızının üslubu sosyal medyada büyük tartışma yarattı.
Beykoz Müftüsü Muhammed Likoğlu’nun eşi olan ve Beykoz’da vaize olarak görev yapan Merve Safa Erbaş Likoğlu’nun vatandaşa ‘oğlum’ diye hitap ettiği paylaşıma tepki yağdı. Likoğlu’na ‘Bu nasıl bir üslup, Bunlar hep taklit oğlum” şeklinde yorumlar geldi. Erbaş daha sonra bu mesajını yorumlara kapattı.

Kızı sosyal medyada mesaj yazarken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, önceki akşam Sivrihisar’da UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’ne aldığı ahşap sütunları ile ünlü 8 asırlık Ulu Cami’de namaz kıldırdı.
Sözcü
Sansür Yasa'sını Meclis'ten geçirip hatıra fotoğrafı çektirdiler!62 izlenme
Aile Bakanının istismar şüphelisi iş insanını bakanlıkta ağırlamasıyla ilgili haberlere erişim engeli54 izlenme
Tarikat ve cemaatler yurtların 50 bin yatak kapasitesini ele geçirdi!62 izlenme
Bir zamanlar zirvedeydi şimdi bakın nerede! Yazık oldu Boğaziçi'ne31 izlenme
Okullara zam yağdı yurt dışı ucuz kaldı20 izlenme
Yavuz Bingöl açıklamalarına devam ediyor: Sonuna kadar Erdoğancıyım, feriştahıyım193 izlenme
Gurbetçi kadın ezber bozdu: 'Evet tuvalet temizledik ama yeri geldi bakanın bindiği arabayı altımıza çektik. Burada temizlik yapan 1 kilo et yiyemiyor'53 izlenme
Pandemide yatay geçiş skandalı! Başarısız öğrenciler 'Tıp Fakültesi'ne yerleşti!84 izlenme