Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki 12 katlı Grand Kartal Otel'de gece saat 03.30 sıralarında çıkan yangın büyük bir faciaya dönüştü.
238 kişinin konakladığı otelde çıkan yangında 79 kişi hayatını kaybederken, 51 kişi ise yaralı olarak kurtuldu.
Yangın ihbarının ardından bölgeye ulaşan ekipler, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti. Çıkan yangın binanın ahşap kaplaması nedeniyle saatler sonra ancak kontrol altına alınabildi.

Bölgeye intikal eden Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri de otelde mahsur kalanlar için arama kurtarma faaliyetlerinde bulundu. Öte yandan AFAD ekipleri de bugün son kez bugün otelde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgede çalışmalarına devam eden AFAD ekiplerini 24 saati aşkın süreden sonra dinlenmek için yanan otelle ilişkili bir başka binada konaklamak istedi. tv100 muhabiri Fatih Poyraz, dinlenmek isteyen AFAD ekiplerinden ücret talep edildiğine dair vahim iddiaların olduğunu ifade etti.
Poyraz, bahsi geçen otele halan rezervasyon talepleri olduğunu, vatandaşların resepsiyonu arayarak konaklama talebine bulunduğunu dile getirdi.

Kaynak: tv100
Gerçek Gündem
Narin cinayetinde yeni dava: 3'ü çocuk, 15 sanık hakim karşısına çıkacak
Atatürk Havalimanı'na yapılan pandemi hastanesinde büyük skandal: 2 pisti yok ettiler!
Sahte içkiden ölümler devam ediyor, sayı 57'ye çıktı
Olmayan binanın, olmayan anahtarını teslim edecekler
Karamollaoğlu: Medya padişahınsa sosyal medya bizimdir
'Başka seçeneği yok' diyerek açıkladı: İşte Erdoğan'ın yeniden aday olmasının tek formülü!
Hindistan'da felaket! Yüzlerce kişinin bulunduğu köprü çöktü: En az 60 ölü
Cumhuriyet 102 yaşında! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
İstanbul’da ekmeğe gayri resmi zam: 3,5 TL’ye çıktı!
Soylu ile FETÖ meselesi yüzünden atışan AKP'li Mehmet Metiner'in Fethullah'ı savunduğu video!