Türkiye’de ekonomik kriz vatandaşlar tarafından derinden hissediliyor. Marketlerde ve pazarlarda kilogram yerine artık gram ve tane işi dönemi başlamış durumda.
Bir taraftan bu durum yaşanırken diğer taraftan da israf ve sorumsuzca davranışların ise ardı arkası kesilmiyor. İstanbul Pendik'te bulunan bir market zincirinde çalışanların kasalar dolusu domatesi çöpe attığı görüldü.
Görüntülerdeki domateslerin tarihlerinin geçip geçmediği henüz bilinmezken, paylaşılan görüntülerde çürük olmadıkları yorumları yapıldı. Sosyal medyada defalarca paylaşılan görüntüler çok konuşulurken, market zincir çalışanlarının yaptıkları ise tepkilere neden oldu.
Yeniçağ
Ankara'da anket skandalı! Erdoğan'ı kandırdılar!
Milas'lı köylülerden Erdoğan'a gönüllü yanıtı! 'Kim yapacak, adam mı var?'
Cumhuriyetin 100 yılının mucizeleri
Liseli gencin pahalılık isyanı: "Her şey para para para. Bu kadar pahalı bir hayat görmedim. Okulda yemeği geçtim, su içemiyorum. Su alacak param olmuyor"
Erkin Koray hayatını kaybetti
İçme suyu havzasına atık depolama tesisi yapılacak!
'Çiftçinin anası ağlıyor' dedi, Cumhurbaşkanı'na hakaretten hapsi istendi
MSB isimlerini açıkladı: Türkiye'nin yüreğine şehit ateşi düştü
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'nın küfürlü videosu gündem oldu, suç duyurusunda bulundu! "Erdoğan’ın danışmanı bana gelerek..."
Şiddete karşı yürüyen sağlıkçılarla polis arasında arbede! Ortalık bir anda karıştı