Kasa kasa domatesi çöpe döktüler! Vatandaş ise tane tane satın alabiliyor

59 izlenme 17 Ağustos 2023
Reklamlar

Bir market zincirin önünde çekilen görüntülerde, market çalışanlarının kasa kasa domatesi çöpe döktüğü ortaya çıkarken, ekonomik darboğazdaki vatandaşlar görüntülere tepki gösterdi.

Türkiye’de ekonomik kriz vatandaşlar tarafından derinden hissediliyor. Marketlerde ve pazarlarda kilogram yerine artık gram ve tane işi dönemi başlamış durumda.

Bir taraftan bu durum yaşanırken diğer taraftan da israf ve sorumsuzca davranışların ise ardı arkası kesilmiyor. İstanbul Pendik'te bulunan bir market zincirinde çalışanların kasalar dolusu domatesi çöpe attığı görüldü.

Görüntülerdeki domateslerin tarihlerinin geçip geçmediği henüz bilinmezken, paylaşılan görüntülerde çürük olmadıkları yorumları yapıldı. Sosyal medyada defalarca paylaşılan görüntüler çok konuşulurken, market zincir çalışanlarının yaptıkları ise tepkilere neden oldu.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlk butlan anketi geldi: Kılıçdaroğlu'na destek AKP ve MHP'den Bütün iş yerlerinin kirasına zam yapan AKP’li belediyeden, AKP’li vekilin iş yerine yüzde 65 indirim! Ece Üner'den 'yenidoğan çetesi'ne sert tepki: "Hepsinin fişini çekelim gitsin" TBMM'de 'şeriat uyumlu' finans önerisi!