Millet Dergisi’nde yer alan bilgiye göre CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın, Erdoğan’a soruları şöyle:
2 buçuk milyar dolar para vererek satın aldığınız S400’lerin nisan ayında aktive edileceğini söylemiştiniz. Nisan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Soruyoruz: S400’ler aktive edildi mi, edilmedi mi?
2 Peşkeş çekilen Sakarya’daki Tank Palet Fabrikası’na Katarlıların 50 milyon dolar yatırım yapacağı söylemiştiniz. Bu yatırım yapıldı mı?
3 Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim köprüleri için; 2019’a ait geçiş garantileri kapsamında, Hazine’den nisan ayında 2 milyar 720 milyon TL ödeme yapılması gerekiyordu. Bu ödemeyi yaptınız mı? Bu ödemeyi neyle yaptınız? Bu geçiş garantilerini milletten topladığınız yardımlarla mı ödediniz?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Washington DC merkezli Atlantic Council'in internet üzerinden düzenlediği "İdlib'in ve Suriye'de yerinden edilmiş kişilerin geleceği" başlıklı panelde konuşmuştu. Kalın, S400'lerin konuşlandırılmasının koronavirüs nedeniyle geciktiğini ancak planlandığı şekilde ilerleyeceğini söylemişti.
Rusya'dan satın alınan S400'lere de değinen Kalın, "S400'lerin aktive edilmesi koronavirüs sebebiyle gecikme oldu ancak, ilerleyen zamanlarda planlandığı şekilde devam edecek" ifadelerini kullandı.
Utanç davasında anne-baba için şaşırtan karar!48 izlenme
Üniversitede akraba kıyağı: Rektörün kardeşine özel kadro!147 izlenme
Benzine büyük zam geliyor!385 izlenme
Mehmet Murat Çalık için 'hayati tehlike' uyarısı: Anjiyo oldu, yoğun bakıma alındı25 izlenme
Hüsnü Mahalli: 40 milyar dolarla neler neler yapılmazdı!216 izlenme
Yer kapma savaşında Rıdvan Dilmen'in Emine Erdoğan'dan fırça yiyip yemediği ortaya çıktı95 izlenme
İBB Davası'nda 40'ıncı gün: Ekrem İmamoğlu dahil 414 sanık hakim karşısında27 izlenme
Gurbetçi 'Avrupa'da ekonomi kötü' diyen gurbetçilere karşı çıktı: 'Hiç de kötü değil buraya bakarak. Biz iyi şartlarda yaşıyoruz'46 izlenme
CHP'li Ulaş Karasu İzmir'de pazara çıktı: “Millet soğana muhtaç oldu”
Erdoğan’ın mitingine katılana polis olma vaadi!
İstanbul'un lüks otel zinciri iflasın eşiğinde! Konkordato ilan etti
'Siyasetçinin kalitesini vaatler belirler' diyen Binali Yıldırım’ın arşivi, kalitesini ortaya koyuyor !