24 Haziran seçimlerine sayılı günler anket şirketlerinden çarpıcı veriler geliyor. Son olarak Remres Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen anket çalışması yayınlandı.
Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde son viraja girildi. 24 Haziran seçimlerine seçimlerine az bire zaman kala Remres tarafından yapılan anket çalışmasında çarpıcı sonuçlara ulaşıldı.
Remres Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından "Seçime Doğru: Mayıs Rapor 1” anketinde Cumhur ve Millet İttifakı, başa baş bir orana sahip.
Millet İttifakı ilk olarak 12 Mayıs tarihinde kamuoyunda yer almış, yalnızca 3 gün önce imzalar atılmıştı. Bu gelişme üzerine bir anket çalışması başlatan Remres, muhalefet partilerince alınan ittifak kararının seçmen üzerindeki yansımalarına ilişkin önemli bir çalışmaya imza attı. Araştırma 0,97 güven sınırları içinde, 2,08 hata payıyla gerçekleştirildi.
NUTS2 sistemi baz alınarak hazırlanan anket çalışması, 2586 kişinin katılımıyla uygulandı. 28 farklı ilden oluşan katılımcılarla telefon görüşmesi sağlanırken, tabakalı örnekleme ve ağırlıklandırma yöntemi kullanıldı.
Yayınlanan anket sonuçları katılımcıların cinsiyetleri, yaş aralıkları, ittifak olmaması durumunda partilerin aldıkları sonuçlar, ittifak durumunda ulaşılan oy oranları, kararsızları içeren anket sonucu ve kararsızlar dağıtıldıktan sonra ulaşılan verileri kapsıyor.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/cumhurvemilletittifakibasabash91988.html
Bakan Kirişci'den korkutan uyarı! İstanbul'un 3,5 aylık suyu kaldı.18 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Suriyeliler' mesajı: "Geri dönerek ülkelerini yeniden inşa etmek isteyenlere desteğe hazırız"19 izlenme
Antalya'da 5 yıldızlı iki otelin, müşterilerin denize ulaşımını kolaylaştırmak için falezlere gizli tünel yaptığı ortaya çıktı!20 izlenme
Trabzonspor'da Trezeguet'in kaburgasında kırık tespit edildi20 izlenme
Fransa'da bir okula düzenlenen bıçaklı saldırının ardından 'Nöbet Harekatı' gerçekleştirildi: 7 bin asker kritik bölgelere konuşlandırıldı26 izlenme
Yandaş medya Erdoğan'ın çay dağıttığı görüntülerden utandı mı? AA servis etmedi, aHaber yayını kesti!53 izlenme
AKP, seçtiği müteahhitlere 4 büyük gizli ihalede 1.2 milyarlık iş verdi!30 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun Yusuf Tekin'in nasıl profesör olduğunu anlattığı konuşma yeniden gündem oldu!15 izlenme
Bakan Dönmez: Türkiye'nin toplam altın rezervi 1890 tona yükseldi
Erdoğan'ın katılacağı temel atma alanına astılar: Ya Kanal ya İstanbul!
Türkiye'de sokağa çıkma yasağı böyle uygulanıyor! Yurttaşa yasak! Turistler sahillerde!
Erdoğan çok üzülecek: AKP ve MHP'ye Anadolu'da büyük darbe!