24 Haziran seçimlerine sayılı günler anket şirketlerinden çarpıcı veriler geliyor. Son olarak Remres Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen anket çalışması yayınlandı.
Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde son viraja girildi. 24 Haziran seçimlerine seçimlerine az bire zaman kala Remres tarafından yapılan anket çalışmasında çarpıcı sonuçlara ulaşıldı.
Remres Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından "Seçime Doğru: Mayıs Rapor 1” anketinde Cumhur ve Millet İttifakı, başa baş bir orana sahip.
Millet İttifakı ilk olarak 12 Mayıs tarihinde kamuoyunda yer almış, yalnızca 3 gün önce imzalar atılmıştı. Bu gelişme üzerine bir anket çalışması başlatan Remres, muhalefet partilerince alınan ittifak kararının seçmen üzerindeki yansımalarına ilişkin önemli bir çalışmaya imza attı. Araştırma 0,97 güven sınırları içinde, 2,08 hata payıyla gerçekleştirildi.
NUTS2 sistemi baz alınarak hazırlanan anket çalışması, 2586 kişinin katılımıyla uygulandı. 28 farklı ilden oluşan katılımcılarla telefon görüşmesi sağlanırken, tabakalı örnekleme ve ağırlıklandırma yöntemi kullanıldı.
Yayınlanan anket sonuçları katılımcıların cinsiyetleri, yaş aralıkları, ittifak olmaması durumunda partilerin aldıkları sonuçlar, ittifak durumunda ulaşılan oy oranları, kararsızları içeren anket sonucu ve kararsızlar dağıtıldıktan sonra ulaşılan verileri kapsıyor.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/cumhurvemilletittifakibasabash91988.html
Rüşvet ağı tartışmalarından Ömer Çelik iddiası! "Taşkesenlioğlu ve Ban'a 'bu rakamda orta yolu bulun, beyefendi kızıyor' dedi"56 izlenme
Ayasofya’nın içine vinç ve kamyon soktular! İsmail Saymaz, büyük skandalın detaylarını anlattı14 izlenme
Türkiye’yi sarsan depremlerle ilgili kan donduran veri: Tarihte eşi benzeri yok31 izlenme
Mardin’deki kaza sonrası 2 TIR şoförü tutuklandı!51 izlenme
CHP'li Tanal 2 yıl önce sel için bu uyarıyı yapmış, AKP'li isimler dalga geçmiş60 izlenme
CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer 'Cevap verilmediği için 1.5 milyon grip aşısı başka ülke tarafından satın alınmış!'87 izlenme
Cem Küçük'ün daha önce 'Anlattıkları yüzde 100 doğru' dediği itirafçı yalancı çıktı! "Adem Soytekin'in dediklerinin yüzde 80'i yalanmış"10 izlenme
Rusya'dan, Türkiye'ye olan uçuşlara kısıtlama kararı34 izlenme
Bülent Arınç'tan AKP'yi karıştıracak Sedat Peker çıkışı! "Yasadışı işlere tevessül eden her kim var ise adalete teslim edilmelidir"
8.8'lik depremin Türkiye'ye etkisi olur mu? Ahmet Ercan anlattı
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.837 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.723.316'ya, 28.706’ya yükseldi!
AKP'li Dilovası Belediyesinde bir şaibe daha!