Türkiye günlerdir güpegündüz Ankara'da sokak ortasında infaz edilen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'i, öldürülmesini, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den ve MHP Genel Merkezi'nden tek bir açıklama gelmemesini konuşuyor.
Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında Ateş hakkında açıklama yapması bekleniyordu ancak Bahçeli adını yine adını bile anmadı, rahmet dilemedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Bahçeli'yi kızıdıracak bir hamle gedi. Erdoğan, Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i aradı. Erdoğan, "Bunun arkasında her kim varsa hesap verecek." dedi.
Cadde TV isimli Youtube kanalında yayınlanan 'Haber Masası' programında Serdar Akinan "İlk kez açıklıyorum" diyerek Erdoğan ile Ayşe Ateş arasında geçen telefon görüşmesinin detaylarını anlattı.
Akinan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayşe Ateşi aradığını şu sözlerle açıkladı:
"Ankara'nın göbeğinde öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in Twitter hesabından 1 Ocak günü bir yazı paylaşıldı. Ailesi adına eşi Ayşe Ateş adıyla. Ayşe ateş bu tweette 'Lütfen sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapmayın. Sinan Ateş hain bir suikaste kurban gitmiş ülkücü bir şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz budur.' Bu tweete bu kadın niye attı. İlk kez açıklıyorum Recep Tayyip Erdoğan, bizzat Ayşe Ateş'i arıyor. Diyor ki; merak etme, bu cinayetin sonuna kadar gideceğim. Bunun arkasında her kim varsa hesap verecek diyor.' Bu bence günün bombası. Neden bombası?
Biz üç dört gündür bunu konuşuyoruz. Bunun arkasında bir çete olduğundan bahsediyoruz. Derin bir çete ve bunun arkasında MHP ve Ülkü Ocakları bağlantılı bir yapı olduğundan bahsediyoruz. Dün akşam burada 1010.3011.00'e kadar ve orada MHP'nin çok ağır isimleri çok önemli isimleri, eski ülkücüler çok önemli açıklamalarda bulundu..."
Kaftancıoğlu'nun beraat kararına itiraz edecekler45 izlenme
Yavuzyılmaz: "İliç'teki madende iki şirketin üretim baskısı var"33 izlenme
Esad'ın kaçışında göz ardı edilen detay: Kaçarken yanına aldığı 2 isim ortaya çıktı25 izlenme
Aybüke Pusat'tan sonra sevgilisi de TRT dizisinden çıkarıldı!56 izlenme
6 yaşında çocukla evlenen Kadir İstekli'nin ifadesi ortaya çıktı: Fotoğrafları kabul etti!41 izlenme
TCDD'nin işçi alımı mülakatının sonucunu neden açıklamadığı belli oldu153 izlenme
'Yenidoğan Çetesi' davasında ortaya çıktı! Hekimlikten men edildiği halde ameliyata girdi, hasta öldü19 izlenme
İngiliz The Guardian gazetesi, Turkey’den Türkiye’ye geçişi yazdı41 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 15.503 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.894.893'e, can kaybı 29.552’ye yükseldi!
Yeni tanık konuştu: Güllü'nün kızı ile ilgili korkunç iddialar!
O zaman Türkiye’deki Suriyeliler ne olacak?
Emekliye promosyon ödemeleri için pazarlıklar başlıyor