Home
13 Mayıs 2022 ( 45 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 500 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP İl Başkanlığı önündeki açıklamaları nedeniyle 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz salı günü TBMM CHP Grup toplantısında ve dün CHP İstanbul İl Başkanlığı binası önünde yapmış olduğu konuşmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak 'kişilik haklarını ihlal edici mahiyette gerçek dışı itham ve isnatlarda' bulunduğu gerekçesiyle her bir konuşması için 250 bin TL olmak üzere toplam 500 bin TL’lik manevi tazminat davası açıldığı belirtildi.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker'den Binali Yıldırım ve Erkam Yıldırım'ı zora sokacak paylaşım! 30 yıllık emlakçı isyan etti: 'Sonunda Suriyeliler gibi olacağız, bu böyle gitmez' Bu ne perhiz Numan Bey! Özel uçakla Meksika'ya gitti tasarrufu övdü Saray'dan 'gaz maskeli semazen' ve 'Pikachu' analizi