Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında Twitter'daki takipçi sayısını açıkladı ve seçim kampanyalarının sosyal medya üzerinde yoğunlaşacağını duyurdu. Erdoğan'ın bu açıklamaları daha önceki sözlerini gündeme getirdi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.
Twitter'daki takipçi sayısının 13 milyonu aştığını duyuran Erdoğan, 31 Mart seçimlerine giderken yürütülen kampanyalarda sosyal medyada ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi.
"Artık 5 milyara yakın insanın internete erişiminin bulunduğu bir dünyada yaşıyoruz" diyen Erdoğan, "Ülkemizde aktif sosyal medya kullancılarının sayısı 51 milyonu bulmuş durumda. Madem sosyal medya algıları gerçeklerin önüne geçilebiliyor bizim bu mecrayı hakikatlerle donatarak kendimizi en doğru biçimde anlatmamız gerekiyor. Şahsımın Twitter hesabının takipçi sayısı şahsımın 13.5 milyona yaklaştı. Twitter’daki her bir mesajımız da bir kaç Yenikapı mitingi yapmış gibi olduğumuzu görüyoruz" şekliden konuştu.
"HEPSİNİN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamaları Başbakanlığı döneminde yaptığı bir konuşmayı akıllara getirdi.
Erdoğan, 2014’te de yerel seçim çalışmaları kapsamında gittiği Bursa'da "Twitter mivitır hepsinin kökünü kazıyacağız. Sosyal medya bir baş bela. Biz bu milleti Twitter’a, Facebook’a yedirmeyiz" ifadelerini kullanmıştı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/erdoganintwittersozleriyenidengundemoldu215894h.htm
Tümamiral Cihat Yaycı istifa etti!96 izlenme
AFAD görevlisinin 'çoğu ölmüş gitmenize gerek yok' dediği Samandağ'da 350 insan enkazdan sağ çıkarıldı!41 izlenme
Örtülü ödenekten 4 ayda 747 milyon TL harcandı!117 izlenme
'Biz bir aileyiz': Yengeye çifte maaş16 izlenme
Abdurrahman Tutdere: "Şu an Adıyaman yas yerine döndü. 6 Şubat'taki matem havası bir kez daha bu kentin üzerine düştü”14 izlenme
Mehmetçik Suriye’de nöbette, Suriye’nin aslan gibi gençleri Taksim’de yılbaşı kutlamasında !532 izlenme
Dolar kuru fırladı, ilaç bulunamıyor30 izlenme
Rize kâbusu yaşıyor: Sel dağın altını oydu vadi yamacı dereye indi!20 izlenme
İBB’den İstanbul trafiği önlemi… Temmuz’da kış tarifesi!
ÖSYM'den KPSS'de 'poşeti açılmış soru kitapçığı' iddiasına yanıt
İtalyanlar teröristbaşına fahri hemşehrilik verdi! Türkiye'den skandala sert tepki!
Soytarı Kadir'in Kurtuluş Savaşı ile ilgili skandal sözleri ortaya çıktı ! 'Keşke Yunan Galip Gelseydi'