Sürmene Belediye Başkanlığına seçilen AKP'li Hüseyin Azizoğlu, bayramını kutlamak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı, o anları sosyal medyasında paylaştı.
Telefonla ayağa kalkan ve önünü ilikleyen Azizoğlu’nun o anlarını çevresindekiler kayda aldı.Görüşmede Erdoğan’ın Sürmene için, “Orası bizim dünürlerin yeri Allah sonumuzu hayır etsin” demesi dikkat çekti.
Öte yandan Sürmene'de 2019 seçimlerinde yüzde 54 oy alan partinin oyları bu seçimlerde yüzde 43’e düşmüştü. Bunun yanı sıra Yeniden Refah Partisi’nin oyu ilçede yüzde 27’ye kadar yükseldi. İlçede Saadet Partisi yüzde 12, CHP ise yüzde 10 oy aldı.
KRT
Türkiye'de Twitter, Youtube ve Netflix kapatılabilir mi?
Ulaştırma Bakanlığı'nda büyük skandal!
Melih Gökçek hakkındaki onlarca dosya savcılıkta !
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Biz sizin faturanızı ödeyelim’ diyen AKP’lilere sert cevap!
Koronavirüs şüphelisi hastaneden kaçmak isterken canından oldu
Bakan Koca açıkladı: 26.099 yeni vaka tespit edildi, 22.024 kişi sağlığına kavuşurken, 157 kişi hayatını kaybetti!
Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Özlü: Yarın okullar açılacak olsa…
Metin Akpınar'dan Muharrem İnce'ye 'Normal bir insan bunu söyleyemez'
AKP'ye topuklamadan 35 gün önce çekilen görüntü ortaya çıktı: Özlem Çerçioğlu'nun eli böyle havada kalmış!