Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, sosyal medya hesabından, Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV ekranlarına geri dönmesine tepki gösterdi.
Gökçeklerin kanalı Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında “Kusturmalı Boşnak Saksosu” diyerek Boşnaklara ırkçı ve belden aşağı hakarette bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV ekranlarına geçen günlerde geri döndü.
Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Beyaz TV önünde, Osman Gökçek'in söz vermesine karşın Kütahyalı’yı ekrana çıkarmasın tepki gösterirken, bir tepki de Hidayet Türkoğlu’ndan geldi.
Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Türkoğlu, Kütahyalı için, “Şeref yoksunu” ifadesini kullandı. Türkoğlu, “Mahkemece suçlu bulunan bu şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı'yı tekrar programa çıkararak hata yapan beyaztv'nin bu yanlıştan acilen dönmesini diliyorum” diye belirtti.
İşte o paylaşım:

http://www.krttv.com.tr/gundem/erdoganinbasdanismanindanbeyaztvyeroktepkisih46880.html
IŞİD Ankara’da medrese açmış!308 izlenme
Bakanlık bürokratı Tamer Karadağlı AKP'li yöneticilerle çarşı pazar gezmesine çıktı20 izlenme
AKP'li başkan yolda kalınca yönettiği belediyeyi şikâyet etti! "Burayı bir tuzlayın. Belediye Başkanı yolda kalır mı kendi ilçesinde"40 izlenme
TÜİK belgelerinde ortaya çıktı: İsrail’in dikenli teli de Türkiye’den gitmiş46 izlenme
Ankara'da pankart kavgası!215 izlenme
Bakan Yerlikaya PKK'yı işaret etti: 5 şehit 22 yaralı var45 izlenme
Kızılay’ın 120 milyon euro değerindeki ihalesi Menzil’e mi verildi?77 izlenme
En düşük emekli maaşının kaç TL olacağı belli oldu42 izlenme
CHP Genel Merkezi'nin çekmecesindeki son anket ortaya çıktı: "Millet İttifakı 360 milletvekilini garantiledi"
Benzin ve motorinden sonra bir büyük zam da LPG'ye!
İstanbul Barosu'ndan Can Atalay açıklaması: "AYM kararını uygulamayan hakim HSK'ya şikâyet edildi"
Depremzedeler için ekmek üretmeye çalışırken enkaz altında kaldılar