Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Filyos Türkiye Petrolleri Limanı’ndaki Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni’nde konuştu.
SEÇİM ÖNCESİ BEDAVA DOĞALGAZ AÇIKLAMASI YAPMIŞTI
Açıklamasında “Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğalgazı bir yıl süreyle ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğalgazın bedeli bir yıl boyunca faturalardan düşürülecektir” diyen Erdoğan, “Bir ay boyunca Türkiye’nin tamamındaki konutların doğalgaz tüketiminden ücret almayacağız. Yani mutfağın ve sıcak suyun yanı sıra ısınma dahil doğalgaz tüketiminin tamamını bir ay süreyle ücretsiz yapıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
“ESRAR, EROİN, BUNLARI MI LONDRA’NIN ORADAKİ TÜCCARLARINA SATTIN?”
Konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da sert şekilde eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Size tabii bay bay Kemalvari yalanlarla bir şeyler söyleyecek değilim. Biz 21 yıldır bu ülkede yaptığımız her işi, kazandırdığımız her hizmeti hep bu soruya cevap verecek şekilde planladık. Ne diyor? ‘300 milyar dolar Londra’dan getirdim, getiriyorum.’ diyor. Nereye getirdin? Ne karşılığında getirdin? Senin şu anda sıfatın ne? Esrar, eroin, bunları mı Londra’nın oradaki tüccarlarına sattın? Ne yaptın da 300 milyar doları getiriyorsun?” demişti.
KILIÇDAROĞLU: ERDOĞAN ÇOK PANİK
Erdoğan’ın sözlerinin ardından Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından iki mesaj paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt veren Kılıçdaroğlu, şunları belirtti:
* “Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir. Biz devlet terbiyesi ile yetişmiş insanlarız. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhütü olur. Çünkü devletin parası halkın parası. Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz.
* Covid, yangınlar, ekonomik kriz, deprem sırasında unutulan ama seçim sırasında hatırlanan halkımızın yararına bolca taahhütte bulunsunlar ki devletin sözü anlamına gelsin ve Bay Kemal de seve seve yapsın.”

Sözcü
Havalimanında gözaltına alınan Halkbank eski genel müdür yardımcısı dikkat çeken mesaj: "Gün gelir hesap döner"35 izlenme
En düşük emekli aylığı için harekete geçildi36 izlenme
İnce’den Bahçeli’ye ‘5 harfli’ yanıtı!217 izlenme
Sigaraya yeni zam mı geliyor? Sigara fiyatlarının görüntüsü paylaşıldı195 izlenme
Faruk Kavurmacı’nın ortağından ‘yardım vakfı!’180 izlenme
Şişli Etfal Hastanesi 7 sağlık çalışanını işten attı!135 izlenme
Suriyeli sığınmacı, İstanbul'da Türk esnafın dükkânına saldırdı!54 izlenme
Ölümlü kazaya neden olan AKP’li başkana skandal ceza! 48 bin TL 12 taksit yapıldı19 izlenme
Esnaftan Erdoğan'a sert tepki: “Cumhurbaşkanı dahil olmak üzere bize bu şartları mahkum eden kim varsa hakkımı helal etmiyorum!”
Hamas'ın askeri tesise baskın görüntüleri ortaya çıktı
İmamoğlu’nu bekleyen milyarlık borç tablosu!
Beyaz TV muhabirleri neden sürekli sokak röportajlarında dayak yiyor ?