Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yargıtay'da kazandığı Man Adası davasındaki söz konusunun şirketin kapandığını söyledi.
Çömez, Man Adası'na giderek söz konusunu şirketin bulunduğu adreste bir video çekti. Videoyu Twitter'da yayınlayan Çömez, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Man Adası'ndaki bir şirket ile Türkiye'deki muhattapları arasında milyonlarca dolarlık bir para transferi gerçekleştiğine yönelik iddialarını hatırlattı.
'KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARINDAN 3 AY SONRA NEDEN KAPANDI?'
Bu iddianın ardından Cumhurbaşkanı'nın süreci mahkemeye taşıdığını ve geçtiğimiz aylarda mahkeme neticelendiğini de anımsatan Çömez "Yargıtay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu iddiaların ve belgelerin doğru ve gerçek olduğuna hükmetti. Ben de bugün kalktım, bu şirketin bulunduğu adaya geldim. Man Adası'na geldim. Söz konusu şirketin bulunduğu ya da eskiden bulunduğu adrese geldim. Fakat bu şirket Kılıçdaroğlu'nun iddialarından 3 ay sonra kapanmış" dedi.
Çömez şöyle devam etti:
Adanın takm merkezinde bulunan bu şirket artık yok. Soru şu: Böylesine önemli para transferlerinin yapıldığı şirket Kılıçdaroğlu'nun iddialarından 3 ay sonra neden kapandı?
Mülakata girenlere dini sorular: Seçimlerde kaldırılacağı söylenen mülakata giren vatandaş yaşadıklarını anlattı32 izlenme
Bir dincinin bilimle sınavı ! Yerçekimini Einştayn bulmuş !1167 izlenme
Bayram ziyaretine giden Suriyelilerin dönüşü sürüyor!127 izlenme
İmamoğlu: "Bize bulaştırmaya çalıştıkları iftira çamurunda boğulacaklar"8 izlenme
Erzurum'da ekmek üretimi durduruldu!67 izlenme
Türkiye, Avrupa’da üniversite öğrencilerine en az mali destek veren ülkeler arasında37 izlenme
Ankara ve İzmir'de İmamoğlu eylemlerine sert müdahale15 izlenme
Saray'a uzanan rüşvet iddiaları: Ankara'da suç duyurusunda bulunuldu28 izlenme
Veliler isyan edip dava açtı! İmam hatip lisesi çıkacak anadolu lisesi gelecek!
Metin Akpınar yandaş medyayı çok korkutmuş! Tiyatro galasını sansürleten fotoğraf
Avukatı Sedat Peker'in sağlık durumunu açıkladı
Barış Pehlivan: "Tacizcilere ve tecavüzcülere öncelik verilen yasadan hakkım gereği faydalanmak istiyorum"