Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yargıtay'da kazandığı Man Adası davasındaki söz konusunun şirketin kapandığını söyledi.
Çömez, Man Adası'na giderek söz konusunu şirketin bulunduğu adreste bir video çekti. Videoyu Twitter'da yayınlayan Çömez, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Man Adası'ndaki bir şirket ile Türkiye'deki muhattapları arasında milyonlarca dolarlık bir para transferi gerçekleştiğine yönelik iddialarını hatırlattı.
'KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARINDAN 3 AY SONRA NEDEN KAPANDI?'
Bu iddianın ardından Cumhurbaşkanı'nın süreci mahkemeye taşıdığını ve geçtiğimiz aylarda mahkeme neticelendiğini de anımsatan Çömez "Yargıtay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu iddiaların ve belgelerin doğru ve gerçek olduğuna hükmetti. Ben de bugün kalktım, bu şirketin bulunduğu adaya geldim. Man Adası'na geldim. Söz konusu şirketin bulunduğu ya da eskiden bulunduğu adrese geldim. Fakat bu şirket Kılıçdaroğlu'nun iddialarından 3 ay sonra kapanmış" dedi.
Çömez şöyle devam etti:
Adanın takm merkezinde bulunan bu şirket artık yok. Soru şu: Böylesine önemli para transferlerinin yapıldığı şirket Kılıçdaroğlu'nun iddialarından 3 ay sonra neden kapandı?
TÜİK de durduramadı! İşsizlik grafiği yukarı doğru30 izlenme
AKP Yalova adayından CHP seçmenine skandal sözler ! 'Kendisini ifade edemeyen ezik insanlar !'1873 izlenme
İzmir'deki 'kooperatif' davasında 4'üncü duruşma!28 izlenme
Özgür Özel'den net mesaj: İşte 'Baskın Seçim' yol haritası20 izlenme
Burhanettin Kocamaz “Oyumuz Cumhur İttifakı’nın çok üzerindeydi. İhanete uğradık”433 izlenme
İran geçen ay vurdu Pentagon sansürledi: ABD üssünde patlama görüntüsü ortaya çıktı33 izlenme
Ekmek kuyruğu Mansur Yavaş’ı harekete geçirdi!52 izlenme
Keçiören Belediyesine T.C. tabelası yeniden asıldı37 izlenme
Bakan Koca, son corona virüsü verilerini açıkladı: Vaka sayısı 150.593'e, vefat sayısı ise 4.171'e yükseldi!
Diploma iptal kararına referans gösterilen profesör: 35 yıl sonra iptal edilemez
Muğla'nın cennet koyu Katarlılara mı satılıyor?
Bizim içimiz yanıyor alkış beklenmesin