Home
16 Nisan 2018 ( 355 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ın karşısında haremselamlık ayırdılar!

Erdoğan’ın bir süredir devam eden kongre katılımlarında, dışarıda toplanan AKP’lilerin harem selamlık bir şekilde alana yerleştirilmesi ise dikkat çekti.


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Maltepe 6. İl Olağan Kongresi için İstanbul’daydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her kongre öncesi yaptığı gibi önce salon dışında kendisini bekleyen AKP’lilere selam verdi ve bir konuşma yaptı, daha sonra ise kongre salonuna geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir süredir devam eden kongre katılımlarında, dışarıda toplanan AKP’lilerin harem selamlık bir şekilde alana yerleştirilmesi ise dikkat çekti.

Bugünkü AKP Maltepe 6. İl Olağan Kongresi öncesinde Erdoğan partililere hitap ederken alanda kadın ve erkekler ayrılmış durumdaydı.

İşte o kare:

Erdoğan’ın mitingleri için bu durum yeni değil.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP Van 6. Olağan İl Kongresi’ne öncesinde partililere hitap ederken yine harem selamlık bir topluluk vardı.

İşte o kare:

8 Nisan’da Erdoğan Van’ın yanı sıra bir de Siirt’te halk hitap etmişti ve miting alanı harem selamlıktı.

İşte o kare:

Harem selamlık mitinglerden kareler şöyle…

Denizli, 7 Nisan 2018:

Aydın, 7 Nisan 2018:

Adana, 1 Nisan 2018:

Trabzon, 25 Mart 2018:

https://odatv.com/erdoganinkarsisindaharemselamlikayirdilar15041816.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vatandaşın Türk Lirası ve ekonomi hakkında söyledikleri sosyal medyada viral oldu: "Bizim en büyük paramız 200 TL diyoruz, en büyük paramızla bir kilo et alamıyoruz" IMF, Dünya Bankası ve IEA'dan uyarı: "Hürmüz açılsa dahi fiyatlar yüksek kalabilir" İmamoğlu'ndan 'yol haritası' öncesi dikkat çeken sözler: Yol yürümeye o kadar heyecan duyuyorum ki Kırsal mahallelerdeki ücretsiz sağlık taramasını AKP ve MHP’liler reddetti!