Hatay'ın Antakya İlçesi'nde bulunan Piri Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi AKP'nin seçim deposuna dönüştürüldü. Öğrencilerin seçim materyallerini AKP seçim aracına yükledikleri görüntülere yansırken yaşanan duruma veliler ve öğretmenler tepki gösterdi.
soL'dan Özkan Öztaş'ın haberine göre, AKP'nin seçim aracı okulda görüntülenirken okuldaki öğrencilere de seçimde dağılması planlanan kolilerin taşıtıldığı fark ediliyor.
Cumhur İttifak'ının Hatay Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan'a ait propaganda afişlerinin ve AKP ile MHP logolarının olduğu bir araca, Antakya Piri Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden yardım kolileri yüklendi. Yüklemenin lise öğrencilerine yaptırılması tepki çekti.
Okulun bir seçim deposuna dönüştürüldüğü görülürken aynı zamanda seçim materyali olarak dağıtılan kolilerin erzak kolisi olduğu dikkat çekiyor.
Okula seçim araçlarıyla girildiği fark edilen görüntülerde öğrencilere de seçim materyali olarak dağıtılması planlanan erzak kolilerinin taşıma görevi verildiği görülüyor.
Konuya dair Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü henüz bir açıklama yapmazken veliler bu tür örneklere göz yumulduğunu ifade ediyor.
Gerçek Gündem
İskenderun'da şehit olan 2 er için korkunç iddia: 4 saat güneşte mi bırakıldılar?8 izlenme
Saray'da elden ele bu anket dolaşıyor: 6 partiye çıkarsa Millet İttifakı’nın ne kadar oy alacağı belli oldu!44 izlenme
Çiftçi kan ağlıyor! "Hayvanlara ölmeyecekleri kadar yem verebiliyoruz"55 izlenme
Enflasyon yerinde durmuyor! Son 3 yılın zirvesi!147 izlenme
Doğu batı fark etmiyor, dert açılım değil geçim21 izlenme
Sütçü eksik süt getiriyor sandı, güvenlik kamerasına bakınca gözlerine inanamadı: "Anne köpeğin 5 litre sütü ağzına alıp yavrularına içirdiğine, bu kapağı ağzıyla açtığına bizzat şahit oldum"25 izlenme
Vakalar patladı! Doktorlardan arka arkaya emeklilik başvurusu94 izlenme
Devlet gaziler arasında bile ayrımcılık yapıyor29 izlenme