Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada "İstanbul'da seçim sonuçlarının neredeyse hepsi usulsüz, kimsenin 1314 bin oyla kazandım havasına girmeye hakkı yok" demişti.
"AKP’yi kazandırana kadar sayım ve seçim yapmak/yaptırmak, “14 bin oyla seçim kazandım deme hakkı yok” sözlerini kullanmak diktatörlük göstergeleridir." diyen Muharrem İnce AKP Genel Başkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.
Muharrem İnce'nin paylaşımı şöyle;
1 oyla bile seçim kazanılır, kaybedilir. AKP’yi kazandırana kadar sayım ve seçim yapmak/yaptırmak, “14 bin oyla seçim kazandım deme hakkı yok” sözlerini kullanmak diktatörlük göstergeleridir. AKP Genel Başkanı dahil herkesi milli iradeye saygılı olmaya çağırıyorum.
https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/erdogankimsekazandimhavasinagirmesindedibirtepkideince389968h
Özel'den Karaismailoğlu için çok konuşulacak 'kayyum' iddiası23 izlenme
Utanç davasında anne-baba için şaşırtan karar!48 izlenme
İstanbul Barosu'ndan Can Atalay açıklaması: "AYM kararını uygulamayan hakim HSK'ya şikâyet edildi"35 izlenme
Seçimlere aylar kala YSK'da kirli işler...!267 izlenme
Rusya, ele geçirdiği Türk İHA'larını sergiledi46 izlenme
Albayrak'a karşı ekonomik öfke patlaması!72 izlenme
Bakan Meclis'te koca bir 'HİÇ' anlattı: 41 ölü var, hiçbir sorun yok54 izlenme
Kaşıkçı cinayeti ile ilgili kan donduran 'Asit iddiası'277 izlenme
Sosyal medyada Erdoğan'a 'seccade' tepkisi çığ gibi büyüyor: "Seccade ile kapatmaya çalıştığı şey..."
6 Şubat depremlerindeki kayıp 300 bin abone: “Devlet sırrıdır açıklayamayız”
Bir gerici daha kadınları hedef aldı! 'Kadınların, hanımların pantolon giymesi haramdır. Hanımın ne işi var üniversitede'
Başkan Yavaş bir sözünü daha tuttu