İşte AKP Türkiyesi! Ayçiçek yağına kota kararı vatandaşları çıldırttı, market çalışanlarıyla vatandaşlar kavga etmeye başladı!

124 izlenme 20 Kasım 2021
Reklamlar
Ayçicek yağına kota uygulanmaya başlayınca market çalışanlarıyla vatandaşlar karşı karşıya geldi.

Gıda ürünlerine gelen zamlardan ayçiçek yağı da nasibini almıştı. Piyasa az sürülen bu ürünler bazı marketlerde yok satınca kota uygulanmaya başlandı.  

Marketlerde bir adet satışla sınırlandırılmaya başlayınca yağ krizi başladı. 

Görüntülerdeki markette çalışan ile müşteri arasındaki yağ gerginliği yaşandı.  Bir adetle sınırlanan satışa vatandaş tepki gösterdi.

"BANA ŞİRKETİMİN VERMİŞ OLDUĞU GÖREV BU"

Market çalışanı ise, "Tartışmaya girmeyelim. Ben burada işçiyim. Ben işimi yapıyorum, bana şirketimin vermiş olduğu talimat bu. Uzatmayalım, sırada bekleyen arkadaşı alayım" diye karşılık verdi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Danıştay’dan tartışmalı 'Kartalkaya' kararı: Bakan Yardımcısı için soruşturma izni yok Kılıçdaroğlu'nun en büyük vaadi sosyal medyada heyecan yarattı! 'Mal varlıklarını geri alma ofisi kuruyoruz' Erdoğan'ın okuduğu lise için 45 milyonluk kamulaştırma! Sedat Peker'den kendisine dava açan savcıya: 'Euro 7 lirayken 4 liradan satan Halk Bankası yöneticilerine takipsizlik verdin'