Erdoğan konuşurken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati esnedi!

103 izlenme 09 Mayıs 2022
Reklamlar

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’nin, Erdoğan’ın MÜSİAD töreninde konuşma yaptığı esnada esnediği görüldü.


AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD’ın 32. kuruluş yıldönümü töreninde konuştu. Erdoğan’ın konuşması sırasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin bir yandan esneyerek Erdoğan’ı alkışlaması dikkat çekti.

Erdoğan’ın “Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı da burada tazimle anıyor, rabbimden hocamıza rahmet ve mağfiret diliyorum” demesinin ardından salondaki diğer kişilerle birlikte Erdoğan’ı alkışlayan Nebati’nin aynı sırada esnediği görüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Koca açıkladı: 23.810 yeni vaka tespit edilirken, 218 kişi hayatını kaybetti, 28.749 kişi iyileşti! Ekrem İmamoğlu'ndan gençler için yeni proje! Bir vatandaşın isyanı: "Ben de Türk vatandaşıyım. Manda yoğurdu, Medine hurması yemeye hakkım yok mu? Tek bu mu lâyıktır? Bir yüzükle milleti kandırdı!" Diyanet bu kadar parayı ne için kullandı?