Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda çıkan ve 24 saati aşkın süredir kontrol altına alınamayan orman yangınına ilişkin yazılı açıklama yapan CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Marmaris’te 300 odalı Yazlık Saray var ama Marmaris’te yangını söndürecek uçak yok" diyerek tüm bakanlara ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifa çağrısı yaptı.

ALBAN: AKP MUĞLA'YI YAĞMALIYOR, TALAN EDİYOR
Alban açıklamasında şunları kaydetti:
Her fırsatta “İtibardan tasarruf olmaz” diyen Tayyip Erdoğan/AKP yönetimine sesleniyorum. Marmaris’te 300 odalı saray var ama Marmaris’te yangını söndürecek uçağınız yok. Sizin itibarınız işte bu kadar. AKP iktidarı, iş başına geldiği 2002’den beri Muğla’yı yağmalıyor, Muğla’yı talan ediyor.
Çıkan yangınlar sonucu yok olan orman arazileri bakanlık eliyle yapılaşmaya açılıyor. Daha önce BodrumGüvercinlik’te tamamen kül olan araziye, yapılaşma izni verildi ve buralara otel yapıldı. Dün aynı bölgede, kalan arazide de yangın çıktı ve o alan yok oldu.
Şimdi tüm bu olanlar ışığında, burada sabotaj olması şüphemiz var. Konunun takipçisiyiz ve buranın yapılaşmaya açılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz.
https://www.krttv.com.tr/gundem/erdoganvetumbakanlaraflasistifacagrisi300h87037.html
İstanbul’daki 93 okula tahliye kararı! Öğrenciler nakledilecek50 izlenme
Şirket bile ‘rüşvet istenmedi’ dedi ama Emrah Şahan hakkında ceza istendi28 izlenme
Cezaların 43 katı aşan oranlarda artırılması planlanıyor: Bakkala giden çocuk 5 bin lira cezayla dönebilir44 izlenme
Ekonomistlerden beklenen yüzde 25'lik asgari ücret artışına tepki39 izlenme
TOKİ, CHP'li belediyenin halka ucuz ürün temin etmek için kullandığı araziye göz dikti!50 izlenme
Rektörden kendi ödeneğine % 600’lük rekor artış!212 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: Hasta sayısı 351.413’e, can kaybı 9.445’e yükseldi!58 izlenme
İnternette erişim engeli rekoru kırıldı! En çok yasağı bakın kim istedi19 izlenme
CHP'den Milli Eğitim Bakanı'na 'ÇEDES' soruları: İmamlar pedagojik formasyona sahip mi?
#İzmir’de kahreden anlar! Çocuklarının cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı…
Rize Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: "Sarayın aparatı olarak duran kayyumdan gelecek hiçbir karara uymayoruz ve tanımıyoruz"
TÜİK’ten şüphe çeken bir erteleme daha!