Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de, PKK'lıların erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine evi gösteren Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik, teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu.
Şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabından yaptığı 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiyeyi hüzne boğan Eren Bülbül, doğum gününde unutulmadı.

1 Ocak 2002 doğumlu Eren Bülbül için sosyal medyada binlerce takipçi, paylaşım ve yorumlarda bulundu.
Takipçiler, Eren Bülbül'ün hafızalara kazınan fotoğraflarını 'İyi ki varsın Eren, doğum günün kutlu olsun', 'İyi ki varsın Eren, bu millet seni asla unutmayacak' yorumlarıyla sayfalarında paylaşıp, kutlama ve anma mesajları yayımladı.
Sözcü
Pendik’teki trafik magandaları Hasan ve Hüseyin Sel tutuklandı!98 izlenme
Dünyayı kilitleyen teknoloji krizini aylar önceden bildi39 izlenme
Kartalkaya duruşmasında salonu çileden çıkaran başsağlığı mesajı!34 izlenme
İşte TÜİK anketine göre ülkenin en önemli sorunu38 izlenme
AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, bütçeyi denkleştirmek için arsaları satışa çıkardı!46 izlenme
Medikal sektörü kan ağlıyor! "Tekerlekli sandalye bile yok"38 izlenme
Hem Erdoğan'a hem vekillere seslendi: "Bize reva görülen maaşla kendileri geçinebiliyorlarsa biz de geçinelim"43 izlenme
Atatürk ve laiklik karşıtları üniversitelerde ders verecek38 izlenme
İstanbul'da yaşamak atık lüks!
Devlet Bahçeli'den skandal açıklamalar! "O adama yumruk attıracak kadar ne yaptın sen Kemal Kılıçdaroğlu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir tatile çıkması lazım"
Leman Dergisi'ne yönelik soruşturmada gözaltı sayısı 4'e yükseldi: Müessese müdürüne de ters kelepçe!
Mansur Yavaş’a dava açan Kesgin’in avukatı davadan çekildi!