Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP PM Üyesi Eren Erdem'e kendi yazdığı kitabı 'İÇ' cezaevi yönetimi tarafından verilmedi.
Cumhuriyet’in aktardığına göre Cingil, şunları kaydetti:
“Eren Erdem’in yeni çıkan kitabı İÇ’i basılı halde görmesi için yaklaşık 10 gün önce kendisine verilmek üzere 3 adet kitabı Silivri 9 No.lu Cezaevi Yönetimine teslim etmiştim. Eren Erdem’e kendi yazdığı kitabı halen daha teslim edilmemiş, Silivri Cezaevi tarafından İÇ Kitabına ‘ambargo’ konulmuştur.
Eren Erdem’e kargo ile gönderilen ya da bizzat cezaevine okuması için teslim edilen kitaplar dahi birkaç gün içerisinde kendisine verilirken mevcut durumun hukuki ya da mantıki bir açıklaması bulunmamaktadır.
Bu durumun uyguladıkları tecrit ve psikolojik baskının bir devamı olarak görmekle birlikte, kitap üzerindeki bu ambargonun kalkması için gerekli başvurular tarafımızdan yapılmaktadır.”
O il karantinaya alınmıştı! İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden açıklama134 izlenme
Veli Ağbaba CHP İstanbul yönetimine atanan kayyumu böyle değerlendirdi: "CHP'de değişimi hazmedemeyenler AKP yargısı ile işbirliği yaptı"7 izlenme
Hangi ülkenin merkez bankası başkanı Türkiye’ye kaçtı? 100 milyar dolarlık kara para18 izlenme
TSK Suriye uçağını vurdu!163 izlenme
Seçim güvenliği genelgesi yayınlandı! Dikkat çeken Suriyeli ayrıntısı!177 izlenme
AKP'li Arnavutköy Belediyesi 'Kanal İstanbul' güzergahında 99 taşınmaz sattı: Bedeli 1.4 milyar TL!10 izlenme
Levent Gültekin 'Tayyip Erdoğan bu ülkeye hayal satıyor !'245 izlenme
ABD’nin yeni başkanı Joe Biden oldu!60 izlenme
İBB'nin kreş projesine AKP Grubu'ndan engel!
Türk ekonomisi daraldı! İşte büyüme rakamları...
Adalet Bakanlığı'na atanan Bekir Bozdağ’ın FETÖ övgüleri yeniden gündemde
Türk vatandaşlığını kolayca işte bu 'hileli' yöntemle alıyorlar! "Meyve bahçeleri 3 yılda 5 kez yabancılara satılıyor"