Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, son genel seçimde destek verdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bu defa 'erken seçim' için çağrıda bulundu.
Çorum'da partisinin 3’üncü Olağan İl Kongresi’nde partililere seslenen Erbakan, "Hükümetin bundan sonra bu millete yapacağı en büyük iyilik, 2026 yılı ilkbaharında erken seçim sandığını vatandaşın önüne koymaktır" ifadelerini kullandı.
Erbakan sözlerini şöyle sürdürdü:
"2026 ilkbaharında sandığı milletin önüne getirin, bu aziz millet ‘Milli Görüş’ü yeniden iktidar yapsın. O zaman bakın görün ülke nasıl yönetiliyor, ekonomi nasıl yönetiliyor, dış politika nasıl yönetiliyor hep birlikte görelim Allah’ın izniyle."
Erbakan, iktidara geldiklerinde bolluk ve bereket döneminin başlayacağını savunarak şu sözleri söyledi:
"İmtiyazlı holdinglere, israfa ve faize giden kaynaklar kurtarıldığında, bir de milli kaynak paketleriyle üzerine kaynak üretildiğinde yıllık 200250 milyar dolarlık bir imkana sahip olacağız.
Bu imkanı ‘önce millet’ anlayışıyla asıl sahibi olan millete aktaracağız. İşçiye, memura, emekliye, çiftçiye, köylüye, KOBİ’lere, sanayiciye, girişimciye ‘önce millet’ diyeceğiz ve bu imkanla milletin yüzünü güldüreceğiz.
Aynı 54’üncü hükümette Erbakan hocamızın yaptığı gibi Cumhuriyet tarihinin en büyük bolluk ve bereket dönemlerinden bir tanesini Yeniden Refah iktidarında yaşatacağız."
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Aşıla, Bülent Osman Osmanağaoğlu ve Melih Güner’in de katıldığı kongrede Nuri Kuşçu yeniden il başkanı seçildi.
Sözcü
Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Cumhuriyetin 100. yılını kutlamayacak, anacak!32 izlenme
Vicdanlı insanlar gerçeği görüyor ve korkusuzca seçim hakkında düşündüğünü söylüyor !216 izlenme
Depremzedeler sağlık hizmeti alabilmek için Kuveyt’ten gelecek parayı bekliyor30 izlenme
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere açıkladı: Adıyaman'ın iradesi bu 3 cümleyle görevden uzaklaştırılmış29 izlenme
Sessizliğini bozan Kılıçdaroğlu'na yüzde 98 şoku!13 izlenme
Türkiye alım gücü karşılaştırıldığında Avrupa’nın oldukça gerisinde! Almanya bizi niye kıskansın?37 izlenme
Osmangazi Köprüsü’nde hisse satışı için JPMorgan’a yetki!122 izlenme
Kaymakamlardan muhtarlara 'Seçim Baskısı' iddiası31 izlenme