Edirne'den Bulgaristan'a çıkarken aracında uyuşturucu madde ile yakalanan eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz'in geçmişine yönelik kendi arşivinden ilginç detaylar çıkmaya başladı.
Siyasette ve bürokraside yer alan Yozgatlılarla her fırsatta fotoğraflar çektiren, bir bölümünün masraflarını karşılayıp yurt dışı gezilerine götüren Filiz'in başkanlığını yaptığı belirtilen Avrupa Yozgatlılar Federasyonu'nunda sahte olduğu öne sürüldü.
Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, konfederasyon üyesi başkanlarla birlikte ortak açıklama yaptı.
Yılmaz, “Veysel Filiz kişisel ve örgütsel faaliyetlerinde şüphe edilen olumsuzluklar nedeniyle 25 Şubat 2020 tarihinde konfederasyonumuzdan ihraç edilmiş olup, yurt içi ve yurt dışı federasyonlarımızda kendisinin her hangi bir görevi, yetkisi ve temsili bulunmamaktadır” dedi.
Konfederasyon Başkanı Ahmet Yılmaz, SÖZCÜ'ye yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:
* Hiç kimse Yozgat adını resmi statüsü olmadan sahte kartvizit basarak, sosyal medya hesapları açarak kendi menfaati ve çıkarları için kılıf olarak kullanamaz. Kendi kendini başkan atayamaz.
* Veysel Filiz'in ve sözde kurumunun Konfederasyon, Vakıf, Federasyon, Dernek ve Temsilciliklerimiz ile hiçbir bağı ya da ilişkisi bulunmadığı gibi ‘Avrupa Yozgatlılar Federasyonu' adında ne Avrupa'da ne de Türkiye' de herhangi resmi bir kuruluş bulunmamaktadır.
* Sosyal medya hesapları dışında bir yeri ve adresi bulunmaktadır. Sözde toplulukların kişisel çıkar ve menfaatler adına var olmaya çalıştıklarını bundan duyduğumuz kuşku ve rahatsızlığı daha önce de Şubat 2020 tarihinde de kamuoyu bildirisi ile duyurmuştuk.
YOZGAT ŞEHRİNE BÜYÜK ZARAR VERDİ
Yozgatlı bir şansın ilk defa uyuşturucu kaçakçılığına adının karışması, şehirde üzüntü yarattı.
Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, tepkisini yerel basına “Yozgat isminin, kişilerin şahsi olumsuzlukları ile ilişkilendirilmesi hem Yozgat şehrinin marka değerine, hem de Yozgatlı olmaktan her şartta gurur duyan Dünya genelinde yaşayan kıymetli hemşerilerimize derinden zarar verdi” ifadeleriyle açıkladı.
Sözcü'nün duyurduğu haberde Veysel Filiz gözaltındaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarıldı. Filiz, mahkemede aracında ele geçirilen uyuşturucunun sahibi olarak kardeşi Hulusi Filiz'i gösterdi, “Uyuşturucu bağımlısı kardeşimin suçu” dedi.
https://www.gercekgundem.com/guncel/239628/eroinleyakalananveyselfilizinsahtekarligiortayacikti
Günde 14 ilaç kullanan Muhittin Böcek'ten mesaj var: "Geri dönüşü olmayan ihmalin kurbanı olmak istemiyorum"25 izlenme
3 şehidin ardından ortaya çıktı: CHP'li Salıcı Yalova'daki IŞİD yapılanmasını 2 yıl önce Meclis'e taşımış31 izlenme
CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'den Özlem Çerçioğlu’na ağır gönderme35 izlenme
Türkiye’ye boş dönen TIR sayısı yüzde 260 arttı!142 izlenme
‘100 yıllık pranga’ dedi, yine aday!282 izlenme
Deprem kâbusu Türkiye'yi dolaşıyor: Sivas peş peşe sallandı31 izlenme
Konya Akşehir’de skandal görüntü: AKP'li ilçe başkanı bile var, CHP'li belediye başkanı çağrılmadı19 izlenme
Emine Erdoğan'ın işaretiyle Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı normal doğum reklam videosuna tepki yağdı! "Ellerinizi kadınlardan çekin"37 izlenme
Ekonomik krizin pençesindeki halk isyanda: “Oy verenler aç yatıyor, oy alanlar sarayda yatıyor!”
İşte bir evet seçmeni 'Anayasada değişecek maddeleri incelediniz mi ? -Hayır Referandum sonrası CB denetlenebilecek mi ? -Bilmiyorum !'
Darbeyi önceden bilmeyen (!) Erdoğan, neden 4 uçak hazırlattı ?
İBB iptal ettirmişti… Bakanlık Çiller ailesi için tekrar devrede