Esad rejiminin çöküşünün ardından cihatçı gruplar, Şam’daki Cumhurbaşkanlığı sarayına girdi ve resimlerini indirdi. Ardından halk tarafından saray yağmalandı. Yağmalama sırasında vatandaşların halıdan giysiye, tabaklardan çeşitli eşyalara kadar birçok eşyayı aldığı görüldü.
Ülkeden kaçtığı belirtilen Beşar Esad’ın garajında bulunan lüks araçlara ise el konuldu. Bu durum, rejimin çöküşü sonrası bölgede yaşanan karmaşanın boyutunu gözler önüne serdi.
Ekonomim
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 2019 başarısını bize getiren seçmen, Saray ve Bahçeli'yi reddetmeye devam ediyor.
Erdoğan Suriyeliler için "Başımızın üstünde yerleri var" dedi, sokak tepki gösterdi
Erdoğan “Vatandaş su paraları konusunda ciddi sıkıntılar içerisinde” deyince Mansur Yavaş, Melih Gökçek döneminde halkın su ve ulaşımda nasıl soyulduğunu açıkladı!
RTÜK Başkanı'ndan skandal açıklama! "Ceza vererek darbecileri sevindiremeyiz!"
Sayıştay raporu AKP'li belediyenin yolsuzluğunu ortaya çıkarttı!
KONDA'dan kritik anket: İmamoğlu oyunu artırmaya devam ediyor
Okullarda temizlik ve güvenliğe para bulunamazken, Bakan öğrencilere altın varaklı mektup yolladı: Maliyeti en az 21 milyon lira!
Sedat Peker'den Diyanet'e: "Bir liste yayınlasın, herkes rahat etsin"
CHP, Erdoğan’ın sözlerini hatırlattı, Meclis’te ipler gerildi!
30 milyon kişi Türkiye’ye göçecek! Afganlar, Suriyeliler yetmez gibi bir de onlar gelecek!