Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tutuklanmasının ardından Ekim 2024'te belediyeye İstanbul Vali Yardımcısı Can Aksoy kayyum olarak atandı. Aksoy'un kayyum olarak atanmasının ardından belediyede birçok tartışmalı uygulamayla tepki çekti.
Kayyum yönetimindeki Esenyurt Belediyesi son olarak tartışmalı bir ihale ile gündemde. Belediye 22 Ağustos'ta 'Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı İçin Yedek Parça Alımı' işi için ihaleye çıktı.
Pazarlık usulüyle yapılan ihaleyi 2 milyon 597 bin TL'ye Madis Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi aldı. Şirketin sahibi ise AKP'ye yakınlığıyla bilinen Muhammed Ali Doğan isimli bir iş insanı. Doğan sosyal medya hesaplarından AKP'ye oy attığı pusulanın fotoğrafını paylaşıyor. Birçok AKP'li yönetici ile fotoğrafı olan Doğan'ın AKP aldığı ihalelerle de dikkat çekiyor.

Madis isimli Bahçelievle ve Bağcılar Belediyesi gibi AKP'li belediyelerin de aralarında yer aldığı çok sayıda kamu kurumundan toplamda 28 ihale aldı. Bu ihalelerin toplam sözleşme bedeli ise 73 milyon 196 bin TL olduğu ifade ediliyor.
Eski AKP'li vekil, ülkeyi ne hale getirdiklerini itiraf ediyor 'Bu ülke bizim varlığımızla kâbusa dönüştü !'175 izlenme
Doğuda İsrail, Batıda Yunanistan varken KAAN yine unutuldu, alelacele ikinci el uçak alıyoruz15 izlenme
Yavuz Bingöl yandaşlığın kitabını yeniden yazdı 'Yandaş değil, uyumluyum !'463 izlenme
Amca Salim Güran ağız değiştirdi: "Kayıtları hayat kadınlarıyla konuştuğum için sildim"56 izlenme
Rusya sınırında bekleyen domatesler çöpe gidecek!128 izlenme
Belediyenin gözde bürokratının el öpme fotoğrafı ortaya çıktı! O isim bakın kim çıktı!152 izlenme
Cumhur İttifakı'nın kalesinde ekmeğe büyük zam talebi35 izlenme
İnce’den Feyzioğlu’na adli yıl açılış töreni çağrısı178 izlenme