Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tutuklanmasının ardından Ekim 2024'te belediyeye İstanbul Vali Yardımcısı Can Aksoy kayyum olarak atandı. Aksoy'un kayyum olarak atanmasının ardından belediyede birçok tartışmalı uygulamayla tepki çekti.
Kayyum yönetimindeki Esenyurt Belediyesi son olarak tartışmalı bir ihale ile gündemde. Belediye 22 Ağustos'ta 'Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı İçin Yedek Parça Alımı' işi için ihaleye çıktı.
Pazarlık usulüyle yapılan ihaleyi 2 milyon 597 bin TL'ye Madis Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi aldı. Şirketin sahibi ise AKP'ye yakınlığıyla bilinen Muhammed Ali Doğan isimli bir iş insanı. Doğan sosyal medya hesaplarından AKP'ye oy attığı pusulanın fotoğrafını paylaşıyor. Birçok AKP'li yönetici ile fotoğrafı olan Doğan'ın AKP aldığı ihalelerle de dikkat çekiyor.

Madis isimli Bahçelievle ve Bağcılar Belediyesi gibi AKP'li belediyelerin de aralarında yer aldığı çok sayıda kamu kurumundan toplamda 28 ihale aldı. Bu ihalelerin toplam sözleşme bedeli ise 73 milyon 196 bin TL olduğu ifade ediliyor.
2 çocuk babası Erman Ö. '50 bin lira borcum var' yazılı not bırakıp intihar etti...126 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 9.877 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.241.912'ye, can kaybı 21.488’e yükseldi!86 izlenme
Bitmeyen projeye "Özel Davetle" 1.3 milyar liralık bir ihale daha!46 izlenme
İstanbul'un 6 ilçesinde gösteri ve yürüyüş yasağı20 izlenme
Toprağını savunan 75 yaşındaki Hatice Nine’ye darp suçlamasıyla para cezası! "Dizinin üstüne çantasını koyup para teklif ettiler almadım. Ben Cumhuriyet kadınıyım. Ben toprağımı savundum"32 izlenme
İmamoğlu'nun Akın Gürlek davasında dikkat çeken muhalefet şerhi: "Suç unsurları oluşmadı beraat etmeli"20 izlenme
Alkole bir dev zam daha! Rakı, votka, viski, tekila, cin...30 izlenme
Bursa'da orman yangını! Alevler göğü kızıla boyadı24 izlenme
Esnaf açtı ağzını yumdu gözünü! 'Baştaki insan halkından korkuyor'
Medipol'ün profesöründen skandal yorum! Tacizi ifşa edenler 'Ahlaksız' dedi!
Yeni dizi Kızıl Goncalar'da gündem olan replik: "O vatan haini yetmez ama evetçi içerde mi?"
Sedat Peker'den flaş paylaşımlar! FETÖ'nün prensini kurtaran savcı kim?