Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in "kent uzlaşısı" gerekçe gösterilerek tutuklanmasının ardından Ekim 2024'te belediyeye İstanbul Vali Yardımcısı Can Aksoy kayyum olarak atandı. Yaklaşık 8 aydır belediyeyi yöneten kayyum, bu süreçte çok sayıda çalışanı işten çıkardı, birçok taşınmazları devretti, AKP'li isimleri başkan yardımcısı ve müdür olarak belediyede işe aldı.
Tartışmalı ihalelerle de sık sık gündeme gelen kayyum bu kez de Esenyurt'a dökülen asfaltla övündü.
İktidara yakın gazeteler söz konusu haberleri, "Kayyum atanan Esenyurt'ta sekiz ayda 27 bin 688 ton asfalt serimi ve 159 bin 284 metrekare parke yol döşemesi gerçekleştirildi" diyerek duyurdu.

Ancak açık kaynaklarda yer alan bilgiye göre belediye en son asfalt ihalesine belediyenin CHP'de olduğu dönemde çıktığı görüldü. Hali hazırda Ahmet Özer'in belediye başkanlığı döneminde de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Özer'in seçimi kazandıktan 5 ay sonra verdiği bir röportajda, “Göreve geldiğimde ilçemizin yolları çok bozuktu. Türkiye’de bir rekora imza atarak 77 bin ton asfalt döktük, 52 caddemizi asfaltla buluşturduk. Ulaşılabilir bir Esenyurt için çalışmalarımız devam edecek” ifadeleri yer aldı.
Doğalgaz ve akaryakıta zam üstüne zam gelirken kaynaklar bakın nereye akacak!75 izlenme
Kanal İstanbul piyangosu Albayrak'a da vurmuş!58 izlenme
Ucuz şeker kuyruğu bitmiyor!60 izlenme
CHP, 'yeşil top' için harekete geçti61 izlenme
Depremzedelere 'zaten kiracıydınız' dediler konteyner kenti boşaltmalarını istediler26 izlenme
Yenidoğan Çetesi skandalına karışan hastaneler için karar verildi!32 izlenme
Danıştay kararının ardından kadınlar sokağa döküldü: İstanbul Sözleşmesi'nden vazgeçmiyoruz32 izlenme
ABD, İsrail'in Gazze Şeridi’ne yeniden su vermeye başladığını açıkladı31 izlenme
Mide bulandıran trol! Ağzından çıkanı kulağı duymuyor!
KYK yurdunda kalan depremzedeleri kapı dışarı ettiler
İmamoğlu "Yanılmamışım" diyerek paylaştı: "Kendimi bu millete emanet etmiştim, yanılmamışım. Bu milletin vicdanına sonuna kadar güveniyorum"
Ekrem İmamoğlu: İstanbul’a iki yeni otogar yapılacak