Home
18 Ağustos 2023 ( 38 izlenme )
Reklamlar

Eşi Özge Peker paylaştı: Sedat Peker’den aylar sonra ilk fotoğraf


BAE’de dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker'den aylar sonra ilk fotoğraf geldi. Fotoğrafı eşi Özge Peker paylaştı.

Bir süredir bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE), ''dijital tecrit'' altında tutulan Sedat Peker'in eşi Özge Peker, sosyal medya hesabından doğum günü sebebiyle bir paylaşım yaptı.

Peker, eşi Sedat Peker ve çocuklarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafa "Yeni yaşımı sevgiyle kucaklıyorum. Hoş geldin 42" notunu düştü.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 yaşındaki Yağmur, "Çok üşüyorum Baba" kelimeleriyle belleğe kazınmıştı. Hayali gerçekleşti. İlber Ortaylı 2021’de en çok canını sıkan olayı anlattı 'İmtiham sisteminin canını okudular, bu çok kötü. İktidar bunun bedelini acı acı öder!' Eşi 'Çocuklarım aç' diyerek intihar girişiminde bulunmuştu: "Eşim işsiz ben kağıt topluyorum. Çocuklara tarihi geçmiş ürünleri yediriyorum" Donald Trump'tan Erdoğan'a Brunson teşekkürü!