Anasayfa1
18 Ağustos 2023 ( 55 izlenme )
Reklamlar

Eşi Özge Peker paylaştı: Sedat Peker’den aylar sonra ilk fotoğraf


BAE’de dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker'den aylar sonra ilk fotoğraf geldi. Fotoğrafı eşi Özge Peker paylaştı.

Bir süredir bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE), ''dijital tecrit'' altında tutulan Sedat Peker'in eşi Özge Peker, sosyal medya hesabından doğum günü sebebiyle bir paylaşım yaptı.

Peker, eşi Sedat Peker ve çocuklarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafa "Yeni yaşımı sevgiyle kucaklıyorum. Hoş geldin 42" notunu düştü.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Oytun Erbaş asgari ücret için ‘R’ yaptı! ‘Kuru fasulye de et de protein’ demişti Akkuyu’da maaşlar yatmadı, işçiler eylem yaptı! Test sonucu pozitif çıkan umreci sayısını açıklayan AKP milletvekili attığı tweet’i sildi! Erdoğan’ın Almanya’daki heykeli kaldırıldı!