Eşi ve çocuklarını kaybeden, çöpten ekmek toplayarak karnını doyurmaya çalışan yaşlı kadın: "En iyisi dama çıkıp kendimi öldüreceğim. Başka çaresi yok"

49 izlenme 11 Eylül 2023
Reklamlar

Konya'da çekildiği belirtilen görüntülerde bir kadın, eşinin ve çocuklarının öldüğünü belirterek geçinmek için çöpten ekmek topladığını anlattı.



Konya'da çekildiği belirtilen görüntülerde konuşan yaşlı kadın Merhaba TV'de yer alan görüntülere göre şunları söyledi:

"Ev yıkılıyor, ev ararım bir yandan. Sabah birinden ekmek istedim. Eşim, 3 oğlum öldü. Oturduğum yeri gelsen, görsen. 'Evden çık' diyorlar. En iyisi dama çıkıp kendimi öldüreceğim. Başka çaresi yok... Çöpten patates, soğan topluyorum. Çürükleri kesip alıp gidiyorum."

Çöpten bulduğu yiyecekleri göstererek nasıl topladığını anlattı. Videoyu çeken kişiye adının, soyadının ve telefonunun yazılı olduğu bir kağıt verdi.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Beyoğlu’ndaki ‘çöktüren inşaat’ Arda Turan’ın çıktı! Yazar Azra Kohen’in Filistin yorumuna tepki yağdı! Everest Yayınları kitaplarını listeden çıkardı Skandal ifade ortaya çıktı! 'Nefsime yenik düştüm' Başhekimden Alevilerle ilgili skandal paylaşım!