İsrail, Gazze’ye yaptığı saldırılarda 32 bine yakın Filistinli hayatını kaybetti. Özellikle Müslüman ülkelerin İsrail’e büyük bir tepki göstermemesi dikkat çekerken Türkiye’nin de bu süreçte ticari ilişkilere devam etmesi AKP iktidarına muhafazakar kesinlerden büyük tepki gelmesine neden oldu.
İslâm Düşünce Enstitüsü’nün (İDE) YouTube sayfasında açıklamalarda bulunan eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İsrail’e destek olan Müslüman ülkelere tepki gösterirken ” Reel-politik mazeretler hiç bir idareciyi mahşer günündeki büyük hesaptan kurtaramayacak.” ifadelerini kullandı.
Şüphesiz her Müslüman ülke hükümetlerinin Gazze’deki zulmü durdurma hususunda bir mazeretleri vardır. Ancak katledilen her masum çocuğun hesabı mutlaka sorulacaktır. Ve bu hesap sadece Siyonist İsrail’e ve onu destekleyen küresel güçlere değil, tüm Müslüman ülke idarecilerine ve dünyayı idare eden tüm güç sahiplerine de sorulacaktır. Reel-politik mazeretler hiç bir idareciyi mahşer günündeki büyük hesaptan kurtaramayacak.
Tele1
AKP'den, 'yalan üretim merkezi' videosu hakkında flaş hamle! Rezil oldular, sildiler kriz çıktı!
Albayraklara ihale yağmuru
İşsiz yurttaş, Güvenpark'ta kendini ateşe verdi
Narin cinayetinde 15 sanık için hapis talebi
Eski Türkiye’nin gözbebeği Kızılay’ı düşürdükleri durum bu!
Bakan Koca açıkladı: 6.871 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 2.470.901’e, can kaybı da 25.865’e yükseldi!
Kahve fiyatlarını görenler şok oldu! Sene başında 30 liraydı, şimdi 140 lira!
Narin Güran davasında ‘suçluyu kayırma’ dosyası bozuldu
Samsun’da ekmek ve simide yüzde 25 zam
İBB Bilim Kurulu önerdi: Farklı mesai saati ve ayrı şerit uygulansın
MESEM'de çocuk ölümlerini protesto eden 16 öğrenci tutuklandı
Operasyonların Türk ekonomisine bedeli: Wall Street'in güveni yarım saatte tepe taklak oldu
Açlık grevi yapan Fernas madencilerine küçük kız çocuğundan destek! "Maden işçisi yalnız değildir"
Erdoğan Tillerson’la Zarrab’ı görüştü! “Davaya başka isimler eklenmesin, tatlıya bağlayalım”