Anasayfa1
20 Haziran 2020 ( 201 izlenme )
Reklamlar

Eski emniyet müdüründen sert sözler! 'Ülkede mafya varsa ya siz buna ortaksınız ya da acemisiniz'


İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü eski Müdürü Adil Serdar Saçan, Atakan Sönmez'le Satır Arası programında çarpıcı açıklamalar yaptı.



Mafya ve çetelerin siyasetin ve bürokratın yol vermesi sayesinde faaliyet yürüttüğüne dikkat çeken Saçan, "Eğer bir yerde hırsızlık varsa, oradaki karakolda görevli emniyet amiri ya bu hırsızlığa ortaktır ya da acemidir. Eğer bir ülkede mafya varsa, iktidar ya bu işin ortağıdır ya da acemidir" ifadelerini kullandı.

'Kabadayılık' diye bir şeyin söz konusu olmadığını belirten Adil Serdar Saçan, "O kendine kabadayı diyenlerin teşkilatları, arkalarında organizasyonları yok mu?' diye sordu.

Türkiye'nin bugün şiddet açısından 90'lara dönmesinin mümkün olmadığını belirten Saçan, "Ancak yolsuzluk bakımından 90'lardan da daha kötü bir tablo var" diye konuştu.


http://www.krttv.com.tr/gundem/ulkedemafyavarsayasizbunaortaksinizyadaacemisinizh38216.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşsiz bırak, yardım et, oy iste! 1 milyon 920 bin lira kaynak ayrıldı... Tekel bayilerinden 'Kızılay' boykotu Iraklılar ümmet dinlemedi, dükkânlarına Türkler giremez diye yazı astılar! Özgür Çelik'ten 2 bakana çağrı: "Rahatça ölüm tehditleri yapar haldeler"